enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,7947
EURO
35,1581
ALTIN
2.450,13
BIST
10.771,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Hafif Yağmurlu
40°C
Şanlıurfa
40°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
39°C
Pazar Parçalı Bulutlu
40°C
Pazartesi Az Bulutlu
41°C
Salı Açık
41°C

Şanlıurfa Büyükşehir’de, Geri dönüşümle tasarruf sağlanıyor

Şanlıurfa Büyükşehir’de, Geri dönüşümle tasarruf sağlanıyor
04.06.2024 12:00
0
A+
A-

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Sinyalizasyon Bakım ve Onarım Atölyesi, önemli bir geri dönüşüm projesi ile israfı önlemek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Trafik akışının düzenlenmesinde hayati bir rol oynayan sinyalizasyon oto grubu ve sinyalizasyon yaya grupları, kaza sonucu hasar gördüğünde veya yıprandığında kullanılamaz hale geliyor. Ancak, belediyenin yenilikçi yaklaşımı sayesinde bu ekipmanlar yeniden kullanılabilir hale getiriliyor.

Sinyalizasyon Bakım ve Onarım Atölyesi’nde, kullanılamaz durumdaki sinyalizasyon ekipmanları geri dönüşüm sürecinden geçirilerek yeniden değerlendiriliyor.

Yeni ekipman satın alımına gerek kalmadan, mevcut parçalar birleştirilerek yeni ve işlevsel sinyalizasyon grupları oluşturuluyor.

Proje sayesinde, belediyenin bütçesi daha verimli kullanılırken, çevresel etkiler de minimize ediliyor. Bu örnek çalışma, diğer belediyelere de ilham kaynağı olabilecek nitelikte.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin bu yenilikçi yaklaşımı, şehirdeki trafik sinyalizasyon sistemlerinin sürekli ve güvenli bir şekilde çalışmasını sağlarken, aynı zamanda israfı önleyerek çevreye duyarlı bir çözüm sunuyor.

HABERLER  Ticaret Bakanlığı'ndan 19 milyon liralık fiyat farkı cezası
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.