enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
34,0848
EURO
38,0621
ALTIN
2.835,26
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
37°C
Şanlıurfa
37°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
36°C
Pazar Az Bulutlu
37°C
Pazartesi Açık
37°C
Salı Açık
35°C

Gülpınar, ” İsrail saldırılarını kınadı”

Gülpınar, ” İsrail saldırılarını kınadı”
04.08.2024 20:34
0
A+
A-

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, kentte faaliyet gösteren STK’lar tarafından “İsmail Haniye ve Gazze’ye destek amacıyla ” düzenlenen protesto yürüyüşüne katıldı. Başkan Gülpınar, Filistin’de Müslümanlara yönelik yapılan zulme dikkat çekti.

Şanlıurfa’da binlerce kişinin katılımıyla İran’da suikast sonrası şehit edilen İsmail Haniye ve katledilen Gazzeliler için protesto amacıyla yürüyüş yapıldı.

Yürüyüşe Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar’ın yanı sıra Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, STK temsilcileri, Siyasi parti yöneticileri ile binlerce vatandaş katıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Topçu Meydanında son bulan yürüyüş sonrası bir konuşma yaptı. Buradaki konuşmada Birlik ve beraberlik mesajı veren Gülpınar İsrail’in saldırılarını kınadı.

Gülpınar, “Elbet dünyada bir gün müslümanların adaleti hüküm sürecektir. Önce ilim sahibi olacağız, sonra birlik ve beraberliğimizi hep birlikte muhafaza edeceğiz, birlik ve beraberlik içinde olmamız gerekiyor. ondan sonra Allahu Teala’nın zaten Vaadi gelecek. Herkes Müslümanların Adaletine, düzgünlüğüne ve dürüstlüğüne şahit olacak” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından alanı dolduran binlerce kişi Gazzeliler için dualar okudu.”

HABERLER  Urfa’da 6 Kişilik İş Başvurusuna 10 bin kişi başvurdu
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.