enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
33,9954
EURO
38,0427
ALTIN
2.827,01
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
37°C
Şanlıurfa
37°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
36°C
Pazar Az Bulutlu
37°C
Pazartesi Açık
37°C
Salı Açık
35°C

Şanlıurfa Büyükşehir belediye başkanı AK Parti’ye mi geçiyor

Şanlıurfa Büyükşehir belediye başkanı AK Parti’ye mi geçiyor
12.08.2024 23:56
0
A+
A-

Yeniden Refah Partisinden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mehmet Kasım Gülpınar’ın AK Parti’ye geçeceği iddia edilmişti. Gülpınar, Büyükşehir’in Ağustos Ayı Meclis Genel Toplantısı’nda konuşarak, bu iddialara yanıt verdi.

31 Mart yerel seçimlerinde sürpriz bir kararla Yeniden Refah Partisi’nden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday olan ve kazanan Mehmet Kasım Gülpınar’ın tekrar AK Parti’ye döneceği iddia edilmişti.

Günlerdir birçok kişinin merak ettiği bu konu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ağustos Ayı Meclis Genel Toplantısı’nda konuşuldu. 

Kasım Gülpınar toplantıda gelen soru üzerine bu iddialara yanıt verdi. “Kendi başıma bir karar alamam” diyen Gülpınar şu ifadeleri kullandı:

“Biz hep şunu söyledik, halk ne derse o, halk bizi nerde görmek isterse orada oluruz. Ben kendi başıma bir karar alamam ama siyaseti bir makam aracı olarak gören adeta dini imanı gibi makama tapan insanlar var yok değil. Şimdi öyle düşünen insanlar idrak edemiyorlar bunu. Benim için makam hiçbir şey.  Halk ne derse bizim için o. 

Bazı gelişmeler var yok değil bunu inkar edemeyiz ama bu kararı ben vermem, veremem o kadar insan oy vermiş, bu kadar insan bizi desteklemiş ben nasıl tek başıma evet kabul ediyorum diyebilirim. Yani halk ne derse o”.

HABERLER  Şanlıurfa'da Belediyede işe gelmeden maaş alanların durumu ne olacak?
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.