enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Şanlıurfa’da Masterler Turnuvası sona erdi: Şampiyon yıldızlar takımı oldu!

Şanlıurfa’da Masterler Turnuvası sona erdi: Şampiyon yıldızlar takımı oldu!
18.10.2025 12:29
0
A+
A-

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen ve 14 takımın kıyasıya mücadele ettiği “Masterler Başkanlık Turnuvası”, oynanan final maçıyla sona erdi. Finalde Göbeklitepe Takımı’nı 2-1 mağlup eden Yıldızlar Takımı, turnuvanın şampiyonu oldu.

Futbol dünyasından birçok ismin katıldığı turnuvada ikinciliği Göbeklitepe Takımı alırken, üçüncülük kürsüsüne ise Şanlıurfa Masterler takımı çıktı. Turnuvada ayrıca en centilmen takım ve yöneticiye de plaket takdim edildi.

Turnuvanın ardından düzenlenen ödül töreninde, dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları takdim edildi. Şampiyon Yıldızlar Takımı, birincilik kupasını Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar’ın elinden aldı. Ödül törenine Başkan Gülpınar’ın yanı sıra Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Çiftçi, ASKF Şube Başkanı Adnan Yükselir ve çok sayıda sporcu ile yönetici katıldı.

Başkan Gülpınar: “Spora ve Sporcuya Olan Desteğimizi Sürdüreceğiz”

Törende bir konuşma yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, sporun birleştirici gücüne dikkat çekti. Başkan Gülpınar, “Sporla büyüyen her gencin, ülkesinin güçlü Türkiye’sini inşa edecek bireyler olduğunun altını çizen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak, turnuvaya katılan 14 takımımızı, turnuva boyunca gösterdikleri centilmence mücadele ve kardeşlik değerlerine sahip çıktıkları için yürekten tebrik ediyorum. Hep birlikte sporun birleştirici ve bütünleştirici gücünü bir kez daha görmüş olduk,” dedi.

Şanlıurfa’da sporu ve sporcuyu desteklemeye devam edeceklerini belirten Gülpınar, “Yeni sezonun Şanlıurfa’daki tüm amatör takımlarımıza şimdiden başarılar diliyorum. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi çatısı altında tüm branşlarda, alt yapı kategorilerinde gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum,” ifadelerini kullandı.

ASKF Şube Başkanı Adnan Yükselir de turnuvanın düzenlenmesine verdiği destekten dolayı Başkan Mehmet Kasım Gülpınar’a teşekkür etti.

HABERLER  YRP Genel Başkanı Erbakan Urfa’ya geliyor
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.