enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3782
EURO
34,6092
ALTIN
2.390,17
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Hafif Yağmurlu
26°C
Şanlıurfa
26°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C

Harran Üniversitesi’nden 3 Akademisyen Listede

Güncellenen “Dünyanın En İyi Bilim İnsanları” listesinde, Harran Üniversitesi’nden üç akademisyen daha yer aldı.

Harran Üniversitesi’nden 3 Akademisyen Listede
04.12.2020 16:57
0
A+
A-
Güncellenen “Dünyanın En İyi Bilim İnsanları” listesinde, Harran Üniversitesi’nden üç akademisyen daha yer aldı.

Stanford Üniversitesi’nden Dr. John PA Ioannidis tarafından yönetilen bir araştırma ekibi tarafından yayınlanan, standart atıf göstergeleri temelinde dünyanın en iyi bilim insanını kapsayan (ilk % 2) bir veri tabanı güncellendi ve 161.442 bilim insanının yer aldığı yeni bir liste oluşturuldu.

Stanford Üniversitesi’nden Dr. John PA Ioannidis, K. W. Boyack ve J. Baas’ın PLOS Biology dergisinde yayımlanan “Updated Science-Wide Author Databases of Standardized Citation Indicators” başlıklı makalesine göre yayınlanan güncel listeye göre; Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Kaya ile birlikte Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Hacı Mehmet Başkonuş, Fen-Edebiyat Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Abdullah Göktaş ve Bozova Meslek Yüksekokulu öğretim üyesi Doç. Dr. Fatih Deniz dünyanın en etkili bilim insanlarını geride bırakarak yer almayı başardı.

Stanford Üniversitesi’nden Dr. John PA Ioannidis tarafından yönetilen bir araştırma ekibi, standart atıf göstergeleri temelinde dünyanın en iyi 161.442 bilim insanını kapsayan güncel bir veri tabanı oluşturdu. Yapılan sıralama bilim insanlarının atıf sayıları, H-indeks değerleri, ortak yazarlıkları ve kariyer boyu etki faktörlerine bağlı olarak hesaplandı.

Yayınlanan güncel dünya sıralamasına göre; Doç. Dr. Hacı Mehmet Başkonuş 33.727. sırada, Doç. Dr. Abdullah Göktaş 110.552. sırada ve Doç. Dr. Fatih Deniz 117.280. sırada yer aldı.

HABERLER  KPSS başvuruları başladı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.