enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4276
EURO
34,7383
ALTIN
2.429,77
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
26°C
Şanlıurfa
26°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C

Akçakale’de kütüphane kafe açıldı

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’nın seçim vaatleri arasında yer alan kütüphane kafe hizmete açıldı.

Akçakale’de kütüphane kafe açıldı
17.09.2020 14:12
0
A+
A-

 Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’nın seçim vaatleri arasında yer alan kütüphane kafe hizmete açıldı.


Temel ve sosyal belediyecilik anlayışı ile çok projeyi hayat geçirerek ilçeyi farklı bir noktaya taşıyan Akçakale Belediyesi, eğitim de tam destek vermeye devam ediyor. Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, ilçenin eğitimdeki başarısını artırmak amacıyla eğitim hizmetlerine yönelik yatırımlarından birini daha hayata geçirdi. Yalçınkaya’nın talimatları doğrultusunda Akçakale Belediyesi tarafından hazırlanan ve Gençlik ve Spor Bakanlığı’na sunulan “Gençlik Merkezi ve Kafe Kütüphane Projesi” ilçede uygulanmaya değer görüldü. Bir seçim vaadi de olan kütüphane kafe hazırlıkların tamamlanmasının ardından Akçakale Gençlik Merkezi’nde öğrencilerin hizmetine açıldı.
Korona virüs tedbirleri kapsamında kütüphanede içecek ikramı yapılmazken, pandeminin sona ermesinin ardından ikramlar ücretsiz olarak sunulacağı belirtildi.

HABERLER  Akçakale'de Toki projesi hayata geçirildi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.