enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
34,0660
EURO
38,0679
ALTIN
2.834,54
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
37°C
Şanlıurfa
37°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
36°C
Pazar Az Bulutlu
37°C
Pazartesi Açık
37°C
Salı Açık
35°C

Siverek’e 200 Yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi müjdesi!

Siverek’e 200 Yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi müjdesi!
02.08.2024 12:06
0
A+
A-

Sağlık Bakanlığı’nın yatırım planları doğrultusunda, Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine 200 yataklı modern bir Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi kazandırılıyor. Hastanenin yapılacağı alan belirlenmiş, gerekli jeolojik etütler ve zemin çalışmaları tamamlanmış, proje ihalesi süreci de başarıyla sonuçlandırılmıştır.

Yakın zamanda yapım ihalesinin başlaması ve ardından yer tesliminin gerçekleştirilmesi bekleniyor. Bu önemli yatırım, Şanlıurfa ve Siverek halkının sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştıracak ve bölgedeki kadın, doğum ve çocuk sağlığı alanında önemli bir boşluğu dolduracak.

Yeni hastane, modern tıbbi cihazlarla donatılacak ve uzman sağlık personeliyle hizmet verecek. Anne adayları ve çocukların sağlığına odaklanacak olan hastane, doğum öncesi ve sonrası bakım, çocuk sağlığı ve hastalıkları, kadın hastalıkları gibi birçok alanda hizmet sunacak.

Şanlıurfa ve Siverek halkı, bu yeni hastanenin açılmasını heyecanla bekliyor. Hastanenin tamamlanmasıyla birlikte bölgedeki sağlık hizmetlerinin kalitesi artacak ve vatandaşlar daha modern ve konforlu bir ortamda tedavi görebilecek.

HABERLER  Şanlıurfa’da Okullarda Aşı Çalışmaları Devam ediyor
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.