enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5492
EURO
34,8565
ALTIN
2.438,56
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
33°C
Şanlıurfa
33°C
Açık
Çarşamba Parçalı Bulutlu
33°C
Perşembe Az Bulutlu
34°C
Cuma Çok Bulutlu
33°C
Cumartesi Az Bulutlu
32°C

Haliliye’de yürütülen çalışmalar denetlendi

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, ilçe genelinde yürütülen çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyor.

Haliliye’de yürütülen çalışmalar denetlendi
19.06.2020 10:21
0
A+
A-

 

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, ilçe genelinde yürütülen çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyor.

Her gün farklı bir bölgede incelemelerde bulunan Canpolat, bu kez Karşıyaka ve Susuz mahallelerinde yapımı devam eden parkları ve proje aşamasında olan alanlarda incelemelerde bulundu. İlgili birim amirleri, belediye başkan yardımcıları ve teknik heyetin eşlik ettiği Canpolat’ın ilk durağı Karşıyaka Mahallesi oldu. Burada yeni yapılan parkları inceleyen Canpolat yetkililerden bilgi aldı. İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Canpolat, ilçe genelinde yapılmamış hiçbir parkın kalmayacağını belirtti. Canpolat, “Karşıyaka Mahallemizde parklarımızda çalışmalar devam ediyor. Diğer parklarımızla da ilgili olarak arkadaşlarımızla proje bazında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Karşıyaka Mahallemizde hedefimiz yapılmamış hiçbir parkımızın kalmamasıdır. İnşallah Göbeklitepe Parkı kısa bir süre içerisinde vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. Şuan bulunduğumuz ağaçlık alanda da yerinde uygulamalı bir projeyi arkadaşlarımızla birlikte çalışıyoruz. Burayı da en kısa sürede vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Bizler canla başla başladığımız mücadelemize tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte canı gönülden devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın dualarına talibiz. Hep birlikte Haliliye’ye, hep birlikte Şanlıurfa’ya, hep birlikte Türkiye’ye çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Sonraki durağı Susuz Mahallesi olan Canpolat, burada kısa bir süre sonra vatandaşların hizmetine sunulacak olan çok amaçlı kültür salonu ve yeni parkta incelemelerde bulundu. Mahalle muhtarının da eşlik ettiği incelemelerin ardından konuşan Canpolat, “Susuz Mahallemizde çok amaçlı kültür salonu bitmiş durumda. Şuanda ufak tefek eksiklikleri var onlarda tamamlanıyor. En kısa sürede vatandaşlarımızın hizmetine açacağız. Aynı zamanda Susuz Mahallemizdeki parklarımızın yapımına başladık. Bir parkımızda bitmek üzeredir. Ben hem kültürevi salonumuzun hem de parklarımızın şimdiden mahalle sakinlerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kulandı.

Canpolat ve beraberindekiler buradaki incelemelerin ardından bölgeden ayrıldı.

HABERLER  Şanlıurfa'da Polçak direnişi devam ediyor
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.