enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3249
EURO
35,0645
ALTIN
2.308,47
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
27°C

Evlilik teklifi kabusa döndü; 3 yaralı, 7 gözaltı

Kadıköy, Kalamış Parkı’nda gece saatlerinde evlilik teklifi ederken kendilerini iki grubun kavgasının ortasında bulan grup, kabusu yaşadı. Parktan art arda duyulan silah sesleri polis ekiplerini harekete geçirdi.

Evlilik teklifi kabusa döndü; 3 yaralı, 7 gözaltı
20.06.2020 23:11
0
A+
A-

Kadıköy, Kalamış Parkı’nda gece saatlerinde evlilik teklifi ederken kendilerini iki grubun kavgasının ortasında bulan grup, kabusu yaşadı. Parktan art arda duyulan silah sesleri polis ekiplerini harekete geçirdi.


Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldı
Olay, Kadıköy ilçesi Münir Nurettin Selçuk Caddesi üzerinde bulunan Kalamış Parkında gece yarısı 00.30’da meydana geldi. Evlilik teklifinde bulunmak için yeşil alandaki bir noktayı seçen ve balonlarla süsleyen grup, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı kavga eden iki grubun arasında kaldı. Sözlü tartışma kısa sürede yumruklu ve silahlı kavgaya dönüşünce talihsiz çift ve arkadaşları da kavganın ortasında kaldı. Kavga eden iki gruptan iki kişi silahla yaralanırken; ortada kalan gruptan bir kişi de kurşunların hedefi oldu. Sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilen yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra en yakın hastaneye götürüldüler.
Polis ekipleri olay yerini boşaltmak için uzun süre uğraş verdi
Olayın meydana geldiği sırada parkta bulunan meraklı kalabalığı uzaklaştırmak için polis ekipleri seferber oldu. Korona virüs salgınından dolayı dikkat edilmesi gereken sosyal mesafe kuralını da hiçe sayan grubu ekipler güçlükle dağıttı. Parkta henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan silahlı kavgaya ilk müdahale eden bekçi ve polislerin takviye talebi üzerine Kadıköy bölgesinde bulunan çok sayıda polis ekibi silah seslerinin yükseldiği parka geldi. Kavga eden gruplardan yedi kişi gözaltına alınırken Olay Yeri İnceleme ekipleri silahların ateşlendiği noktayı ablukaya alarak en küçük delili bile atlamadı. Gece saatlerinde üç kişinin hafif şekilde yaralandığı, yedi kişinin gözaltına alındığı silahlı kavganın tüm yönleriyle aydınlatılması için ekipler geniş çaplı soruşturma başlattı.
Polis otosundan ‘Yeşil alanı boşaltın’ anonsu
Olay yerindeki meraklı vatandaşların uzaklaşması için bekçi ve polisler uzun süre çabalarken ekip otolarından sık sık ‘Yeşil alan içerisindeki vatandaşlar alanı lütfen boşaltın’ şeklinde anons yapıldı.

HABERLER  Şanlıurfalı genç gurbette kazada hayatını kaybetti
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.