enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5657
EURO
34,7157
ALTIN
2.488,97
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
27°C
Şanlıurfa
27°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
30°C

DEVA PARTİSİ ŞANLIURFA İL BAŞKANI TÜYSÜZ OLDU

AK Parti’den ayrılan Ali Babacan’ın kurduğu Demokrasi ve Atılım Partisi’nin (DEVA) Şanlıurfa Kurucu İl Başkanı Ahmet Tüysüz oldu.

DEVA PARTİSİ ŞANLIURFA İL BAŞKANI TÜYSÜZ OLDU
23.06.2020 20:22
0
A+
A-

AK Parti’den ayrılan Ali Babacan’ın kurduğu Demokrasi ve Atılım Partisi’nin (DEVA) Şanlıurfa Kurucu İl Başkanı Ahmet Tüysüz oldu.

Şanlıurfa Deva Partisi İl Başkanı

DEVA Partisi’nin il ve ilçe teşkilatlanma çalışmaları devam ediyor. Kurulan 18 bölge komisyonu parti il ve ilçe teşkilatlarında görev almak isteyenlerle ilgili değerlendirme çalışmalarını sürdürüyor.

Çalışmalar kapsamında İl ve ilçelerin başkanları belli olmaya başlamasıyla DEVA Partisinin Şanlıurfalı ismi de belirlendi. Yapılan açıklamada Ali Babacan’ın kurduğu Demokrasi ve Atılım Partisi’nin (DEVA) Şanlıurfa Kurucu İl Başkanı Ahmet Tüysüz oldu.

DEVA Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Kimdir?

1975 yılında Şanlıurfa’da doğdu.

Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu.

Serbest avukat olarak çalışmakta. Şanlıurfa Barosu Genel Sekreteri, Şanlıurfa Barosu Yönetim Kurulu Üyesi ve Şanlıurfa Barosu Başkanı olarak görev yaptı.

Şanlıurfa Kent Konseyi’nde Engelliler Meclisi Koordinatörlüğünü yapmakta. UNICEF ve MEB iş birliğince yürütülen “Haydi Kızlar Okula” projesi kapsamında “Kız Çocuklarının Okullaşmasına Destek Kampanyası” kapsamında Şanlıurfa ve Şırnak İl Danışmanı olarak görev almıştır. 2017 yılında Adli Yardımın Geliştirilmesi Kapsamında TBB – Adalet Bakanlığı – Kalkınma Bakanlığı ve İsveç Hükümeti’nin Desteği ile gerçekleştirilen “Sıla Projesi” kapsamında Kanada’da bulunarak arabuluculuk sertifikası aldı. Avukatlığın yanı sıra iş hukuku ve ticari arabuluculuk yapmaktadır. UNICEF ve TBB iş birliğince yürütülen, “Türkiye’deki Çocuk Ceza Adaleti Sistemi’nin İyileştirilmesi” kapsamında proje eğitimlerine katılmıştır.

Evli ve iki çocuk babasıdır.

HABERLER  Şanlıurfa'da Sağukta Kalan Yabani Hayvanlar Unutulmadı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.