enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5863
EURO
34,7960
ALTIN
2.509,75
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
26°C
Şanlıurfa
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
32°C

Haliliye’de bayram öncesi tedbirler sıklaştırıldı

Haliliye Belediyesi, Kurban Bayramı’na sayılı günler kala ilçe genelinde belirlenen kurban satış yerlerinde denetimlerini sürdürüyor.

Haliliye’de bayram öncesi tedbirler sıklaştırıldı
27.07.2020 09:04
0
A+
A-

 Haliliye Belediyesi, Kurban Bayramı’na sayılı günler kala ilçe genelinde belirlenen kurban satış yerlerinde denetimlerini sürdürüyor.


Haliliye Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi vatandaşların rahat bir şekilde kurbanlarını alması ve sonrasında kesim işlemini yapabilmesi için ilçenin farklı birçok bölgesinde kurban satış ve kesim yerleri belirledi. Yerlerin belirlenmesinin ardından ekipler, satış ve kesim yerlerine tanıtıcı brandalar astı. Temizlik İşleri Müdürlüğü belediyenin belirlediği kesim ve satış yerlerinde hazırlıklarını tamamlarken, Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler ise son dönemlerde kentte ciddi artış gösteren korona virüs vakalarını da dikkate alarak kurban satış noktalarında denetimlerini sürdürüyor.


Ekipler, kurban satış yerlerine pandemi salgınından korunma tedbirleri çerçevesinde de vatandaşlara maske dağıtımını sürdürüyor. Haliliye zabıta ekipleri ayrıca kurbanlık satışı ve alışını yapan vatandaşları hijyen, sosyal mesafe ve maske kurallarına riayet etmeleri yönünde uyarıyor.


Öte yandan belediyenin vatandaşların Kurban Bayramı’nda herhangi bir sıkıntı yaşamaması adına bayram öncesinden başlayıp bayram süresince ilgili tüm birimleri ile sahada olmaya devam edeceği bildirildi.

HABERLER  Uluslararası turnuvada Urfalı judoculardan 2 kupa
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.