enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3769
EURO
34,9712
ALTIN
2.325,70
BIST
9.060,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
27°C

Akçakale’de eğitimin çıtası yükseliyor

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, gençleri geleceğe hazırlamak, meslek hayatlarını en üst seviyeye çıkartmak için geçen yıl başlattıkları ücretsiz üniversiteye hazırlık kurslarının, bu yılda devam edeceği müjdesini verdi.

Akçakale’de eğitimin çıtası yükseliyor
06.08.2020 11:57
0
A+
A-

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, gençleri geleceğe hazırlamak, meslek hayatlarını en üst seviyeye çıkartmak için geçen yıl başlattıkları ücretsiz üniversiteye hazırlık kurslarının, bu yılda devam edeceği müjdesini verdi.

Kayıtların başladığını ifade eden Başkan Yalçınkaya, “Belediye olarak her türlü imkanı gençlerimiz için öne süreceğiz” dedi.


Akçakale’nin eğitim seviyesini yükseltmek, gençlerin iyi bir meslek sahibi olması için çalışmalar yürüten Başkan Mehmet Yalçınkaya’nın talimatları ile üniversiteye hazırlık kursları bu yılda öğrenci kabul etmeye başladı. Akçakale Belediyesi Kültür Merkezinde hazırlanan dersliklerde verilecek hazırlık kursları için öğrencilerin ön müracaat işlemleri görevliler tarafından gerçekleştiriliyor. 12’nci sınıf ve mezun öğrencilerin ön kayıt işlemlerinin kabul edildiği hazırlık kursları için 22 Ağustos 2020 Cumartesi günü seviye belirleme sınavı yapılacak.


Üniversite hazırlık kursları ile Akçakale’nin eğitim seviyesini üst sıralara çıkarmayı hedeflediklerinin altını çizen Başkan Mehmet Yalçınkaya, “2020- 2021 Eğitim ve Öğretim Yılı, çok yakında başlayacak. Geçen yıl hedeflediğimiz fakat pandemi dolayısıyla askıya alınan dershane hizmetimizi, bu yıl itibariyle yeniden başlatıyoruz. 15 öğretmenimiz ile eğitim yılı süresince gerek sanal eğitimlerle, gerekirse test kitapçıklarıyla destek vereceğiz. Akçakale Belediyemizin yaptığı hizmetlerden en önemlisi, eğitimi üst seviyeye çıkartma çabasıdır. Buradaki öğrenci kardeşlerimizin hayata başarılı bir şekilde hazırlanması için gayret içerisindeyiz.

Bu yıl da bu gayret içerisinde olacağız. En önemli şey yetişmiş insan unsuru ve bu insanın yetiştirilmesi. Bunun yolu da eğitimden geçer. Belediye olarak her türlü imkanı gençlerimiz için öne süreceğiz. Bu yıl da, aralıksız olarak bu yarışa devam etmek zorundayız. Öğrencilerimiz, belki bu yıl umduklarını bulamayabilirler fakat bıkmadan, usanmadan bu yarışı kazanmak zorundayız. Allah’ın izniyle azimle bu yarışı gençlerimiz kazanacak” diye konuştu.

HABERLER  Şanlıurfa’da kaldırım işgaline balans ayarı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.