enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3733
EURO
34,9950
ALTIN
2.325,67
BIST
9.091,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

ŞANMED Hastanesi Urfalıların Cebine Bu Kez de Koronavirüs ile Göz Dikti

ŞANMED Hastanesi Urfalıların Cebine Bu Kez de Koronavirüs ile Göz Dikti
06.08.2020 12:39
0
A+
A-

Şanlıurfa’da skandallara rağmen faaliyet gösteren Özel ŞANMED Hastanesi’nde ruhsatsız ve geçerliliği olmayan Covid-19 testinin yapıldığı ve bunu 150 lira karşılığında yapıldığı iddia edildi.

Şanlıurfa’da yapılmaya başladığı andan itibaren skandallara konu olan Özel ŞANMED Hastanesi, dünyayı etkisi altına alan koronavirüsü de fırsatçılığa çevirdi.

Özel ŞANMED Hastanesi, Türkiye’de sadece devlet hastanelerinde yapılan Covid-19 testini 150 liraya yaptığı öğrenildi. İddiaların sahibi vatandaş; “Özel ŞANMED Hastanesi 150 lira karşılığında Covid-19 testi yapıyor” açıklamasında bulundu.

ŞANMED Hastanesi Urfalıların Cebine Bu Kez de Koronavirüs ile Göz Dikti

Şanlıurfa’da vakaların arttığı son zamanlarda, ne olduğu, nereden geldiği belli olmayan testleri yapan ŞANMED Hastanesinin koronavirüsü bile fırsatçılığa çevirmesi hayrete düşürdü. Şanlıurfalının sağlığını da cebini de önemsemeyen ŞANMED Hastanesi yaptığı fırsatçılıklara bir yenisini daha ekeleyere bu vatandaşın cebine ve sağlığına bu defa da koronavirüs ile göz dikti.

WhatsApp Image 2020 08 05 at 16.52

İl Sağlık Müdürü Özel Hastanelerde Koronavirüs Testi Yapılmaz

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Dr. Emre Erkuş, “Şanlıurfa’da özel hastanelerde koronavirüs testi yapılıyorsa ruhsatsız ve geçerliliği olmayan testlerdi. Bakanlık tarafından koronavirüs testi için ruhsatlandırılan özel hastane yoktur.” açıklamasında bulundu.

WhatsApp Image 2020 08 05 at 16.52.38 1

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü Soruşt​​​​​​​urma Başlattı

Sağlık Bakanlığı, özel hastanelere koronavirüs testi için ruhsat vermediği halde ŞANMED Hastanesi Urfalılara yaptığı koronavirüs testini nereden getirdi? Koronavirüs testi diye vatandaşları kandırıp, sahte testler mi yaptırıyor? Urfalı vatandaşları koronavirüs testi yapıyoruz diye soyan ŞANMED Hastanesi Başhekimi Ahmet İnan’ın yaptığı bu hukuksuzluğa neden müdahale edilmiyor? Gibi sorular henüz yanıtını bulmamışken, yaptığımız görüşmeler sonucunda Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü’nün vatandaşların şikayetlerini önemseyerek konu hakkında gerekli soruşturmanın başlatıldığı bilgisini verdi.

Sadece Şanlıurfa’da değil Türkiye’nin tüm özel hastanelerinin koronavirüs testi uygulayıp uygulamadıklarının araştırılması gerekiyor. Yetkili kurumların bu konuya el atması, vatandaşların korkularından ve endişelerinden faydalanan bu tarz sağlık tüccarlarını gün yüzüne çıkarması için bir an önce çalışmalara başlaması gerekiyor.

HABERLER  BÜYÜKŞEHİR, TÜLMEN'DE ŞİRE ŞENLİĞİ DÜZENLEDİ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.