enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
25°C
Şanlıurfa
25°C
Açık
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
29°C
Salı Açık
32°C
Çarşamba Az Bulutlu
32°C

TANAL’DAN BEYAZGÜL’E; UTANMAZ ARLANMAZ

TANAL’DAN BEYAZGÜL’E; UTANMAZ ARLANMAZ
22.08.2020 12:34
0
A+
A-

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile İstanbul CHP Milletvekili Mahmut Tanal sosyal medyada birbirine girdi. Tanal, Beyazgül’e “Utanmaz arlanmaz” ifadelerini kullandı.

İstanbul CHP Milletvekili Mahmut Tanal, Urfalı olması sebebi ile İstanbul Milletvekil olmasına rağmen şehrin birçok sorunları ile ilgileniyor.

Beyazgül! Şanlıurfasporu Uçuruma Siz Yuvarladınız

Tanal, son olarak Şanlıurfaspor’un kötü gidişatı için yorumda bulundu. Şanlıurfaspor’un kötü gidişatına sebep olara Urfa siyasilerini ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ni gösteren Tanal şu açıklamada bulundu;

1- Utanmaz arlanmaz! @zabeyazgul #Şanlıurfaspor’u siz uçuruma yuvarladınız! Çok uğraştık, araştırdık, çözüm aradık. Yetkililerin, kurumların, herkesin dediği: @Sanliurfaspor’un kurtulmasında kilit Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’dir.

Ama vaadine rağmen kılını kıpırdatmadın.

İnsan İçine Çıkacak Yüzünüz Kalmayacak

2- Şanlıurfaspor’a destek verseydiniz, gerekli adımları atsaydınız 50 yıllık çınarımız bu hale gelmezdi. Urfa’da yaptığınız bir hizmet yok. Gidicisiniz. Aksaklıklardan bahsetmemiz sanırım sizi panikletti. Korkunun ecele faydası yok. İnsan içine çıkacak yüzünüz olmayacak!

Memleketimin sorunlarıyla ilgilenmem seni neden bu kadar rahatsız ediyor?

3- Ayrıca Anayasanın 80. maddesine göre bir milletvekili, sadece seçildiği bölgeyi değil, bütün milleti temsil eder. Memleketimin sorunlarıyla ilgilenmem seni neden bu kadar rahatsız ediyor? Belediyenin borcunu açıklar mısın? Özel bir şirkette CEO olsaydın, çoktan kovulurdun!

Tanal’ın bu sözleri üzerine Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül şu sözlerle sosyal medyadan Tanal’a gönderme yaptı;

Tanal! Otur Oturduğun Yerde

“İstanbuldaki zât, otur oturduğun yerde. Şanlıurfa’nın tüm siyasi partilerden vekilleri mevcut, muhalefeti ve iktidarı iyi bilirler. Şanlıurfaspor için elin cebine gitmiyor, ancak lafa gelince maşallah.”

Beyazgül, yaptığı bu açıklamdan bir süre sonra Mahmut Tanal’ın ismini açık açık yazarak açıklamasına devam etti. Beyazgül, son açıklamalarında şu ifadelere yer verdi;

HABERLER  İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy Şanlıurfa’da

Ben Şanlıurfa Halkının Seçtiği Başkanım

“Siyasi terbiye ve nezaketten yoksun Mahmut Tanal, ben Şanlıurfa halkının seçtiği bir belediye başkanıyım. Dolayısıyla yaptığın hakaretler sadece şahsıma değil, tüm Şanlıurfa halkınadır. Şahsım ve hemşehrilerim adına yazdıklarını sana iade ediyorum.

Şanlıurfa’nı Yükselişine Hiç Kimse Mani Olamayacak

Ben halkıma hizmet ediyorum ve Allah nasip ettikçe hizmet etmeye de devam edeceğim. Gayretim ve çabam halkım içindir. Şanlıurfa’nın yükselişine hiç kimse mani olamayacaktır.

Şanlıurfaspor İçin Elin Cebine Gitsin

Senin gibi siyasi edepten yoksun kimselerin peygamberler ve evliyalar şehri insanına hakaret etme hakkı yoktur. Ey ötelerdeki Şanlıurfa’yı ve halkını tanımayan insan, bu şehri sev. Sevginin nişanesi olarak #Şanlıurfaspor için elin cebine gitsin.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.