enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3184
EURO
35,1145
ALTIN
2.295,76
BIST
9.049,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C

Yalçınkaya mesire alanını inceledi

YALÇINKAYA MESİRE ALANINI İNCELEDİ

Yalçınkaya mesire alanını inceledi
24.08.2020 09:39
0
A+
A-

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, yapımı devam eden Sultan Mehmet mahallesi Atatürk Ormanı alanında incelemelerde bulundu.
Akçakale’nin en büyük mesire alanını Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Atatürk Ormanı yapımına başlanan mesire alanında Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Daire Başkanı Fadıl Topdağ ile çalışma alanında incelemelerde bulunarak yükleyici firma yetkililerinden bilgi aldı.
Yalçınkaya, içerisinde yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, kır düğün salonu, barbükeler, ışıklandırma, bayan erkek lavabo, temiz içme su şebekesi, mescit, Kamelyalar ve oturma gurupları. Mesire alanın her bakımdan kusursuz olduğunu aktardı.
Vatandaşların günlük iş hayatından çıkıp rahat nefes alacakları bir mekan oluşturacaklarını belirten Yalçınkaya, “Akçakale’nin en büyük mesire alanını hizmete açıyoruz. Bununla ilgili büyükşehir belediyesi ile müştereken yaptığımız çalışmada ihale neticelendi. Şimdi yapım sürecine başladık Daire başkanımızla beraber sahada yaptığımız incelemede düğün salonun yeri yürüyüş alanları ve diğer alanlar ilgili tespitimizi yaptık çalışmalar başladı. Ümit ediyoruz ki yılbaşında bu parkımızı hizmete alacağız bu park 50 dönüm içinde de 50 yaşında çam ağaçları mevcuttur. Akçakale’nin şanına ve konumuna yakışacak sosyal donatılarla donatılmış bütün ilçenin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde büyükşehir tarafından dizayn edilmiş ve inşallah yılbaşında ilk düğün salonu olarak Akçakale de hizmete girecek bu hizmetle beraber diğer spor alanları oturma alanları hedefimiz yılbaşında bunun hizmete alınmasıdır. Akçakale ye ve Akçakale halkına hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

HABERLER  Zeynel Abidin Beyazgül yapımı devam eden Balıkayağı kavşağını ziyaret etti
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.