enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3192
EURO
35,0609
ALTIN
2.309,09
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
27°C

Büyükşehir Belediyesinden asfalt atağı

Asfalt sezonunun açılmasıyla birlikte Şanlıurfa’nın birçok noktasında başlatılan yol açma, genişletme ve sıcak asfalt serim çalışmaları hızlandırıldı.

Büyükşehir Belediyesinden asfalt atağı
27.08.2020 13:17
0
A+
A-

 Asfalt sezonunun açılmasıyla birlikte Şanlıurfa’nın birçok noktasında başlatılan yol açma, genişletme ve sıcak asfalt serim çalışmaları hızlandırıldı.


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, gerek kent merkezinde gerekse kırsalda yoğun bir şekilde asfalt serim ve yeni yol açım çalışmalarını gerçekleştiriyor.
Fevzi Çakmak Bulvarı asfaltla buluştu
Şanlıurfa-Diyarbakır Karayolundan gelen araçları, kent merkezindeki trafik sirkülasyonuna girmeden Karaköprü üzerinden Haliliye ve Eyyübiye ilçelerine bağlayan 50 metrelik Buluntu Hoca Bulvarı ile kesişen 35 metrelik Fevzi Çakmak Bulvarı, Büyükşehir Belediyesi ekiplerince asfaltlanıyor.
Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün göreve gelir gelmez ilk asfaltını gerçekleştirdiği 50 metre olarak açılan ve Şanlıurfalıların hizmetine sunulan Buluntu Hoca Bulvarı ile kesişen Fevzi Çakmak Bulvarı 2 ayrı finisher yardımı ile tozdan ve çamurdan kurtarılıyor.
Çalışmalardan dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür eden esnaflar, “Yolumuz daha önce tozdan geçilmiyordu. Şimdi kaliteli asfalt oldu. Emeği geçenlerden Allah razı olsun” dedi.
Karaköprü İlçesinde ikinci 35 metrelik yol üzerinde yer alan Fevzi Çakmak Bulvarının asfaltı tamamlandığında bu yolu kullanan sürücüler Mimar Sinan ve Fatih Sultan Mehmet Caddesini geçerek Abdülkadir Badıllı Bulvarına buradan da Haliliye ve Eyyübiye ilçesine geçiş sağlayabilecek.
Mimar Sinan Caddesi ikinci şeridi asfalta hazırlanıyor
Karaköprü İlçesinde özellikle sürücülerin yoğunlukla kullandığı Mimar Sinan Caddesinin ikinci kısmı Büyükşehir Belediyesi ekiplerince asfalta hazırlanıyor. Daha önce iki şeritte gidiş geliş olarak hizmet veren caddeyi 4 şeritte ikili geliş gidiş şeklinde revize eden Büyükşehir Belediyesi adeta yolu şantiyeye çevirdi.
Altyapısı ve üst yapısı güçlendirilen Mimar Sinan Caddesi, Fevzi Çakmak Bulvarındaki asfalt seriminin ardından asfaltlanarak sürücülerin ve yayaların hizmetine sunulacak.

HABERLER  Şanlıurfa’da Sosyal marketten 5 ayda 3 bin aile faydalandı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.