enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3833
EURO
35,0293
ALTIN
2.326,93
BIST
9.139,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

Beşiktaş, Gökhan Töre transferini bitirdi

BEŞİKTAŞ, BİR SÜREDİR KADROSUNA KATMAYA ÇALIŞTIĞI GÖKHAN TÖRE TRANSFERİNDE MUTLU SONA ULAŞTI. BU FUTBOLCU İÇİN BONSERVİS BEDELİ İSTEMEKTEN VAZGEÇEN YENİ MALATYASPOR, BEŞİKTAŞ’IN UMUT NAYİR’İ TAKASTA KULLANMAYI KABUL ETMESİ ÜZERİNE, GOLCÜ OYUNCUYU İKNA ETMEYE ÇALIŞIYOR.

Beşiktaş, Gökhan Töre transferini bitirdi
31.08.2020 17:16
0
A+
A-

Beşiktaş, bir süredir kadrosuna katmaya çalıştığı Gökhan Töre transferinde mutlu sona ulaştı. Bu futbolcu için bonservis bedeli istemekten vazgeçen Yeni Malatyaspor, Beşiktaş’ın Umut Nayir’i takasta kullanmayı kabul etmesi üzerine, golcü oyuncuyu ikna etmeye çalışıyor.
Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, eski yıldızı Gökhan Töre konusunda mutlu sona ulaştı. Geçtiğimiz günlerde oyuncuyla Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde bir araya gelen yönetim, Yeni Malatyaspor’un bonservis bedeli istemesi sebebiyle beklemeye geçmişti. Malatya temsilcisi, siyah-beyazlılardan önce 1 milyon Euro, ardından da 500 bin Euro bonservis talebinde bulunmuştu. Son yapılan görüşmelerin ardından Gökhan Töre için bonservis bedelinden vazgeçen Yeni Malatyaspor, siyah-beyazlı ekipten Umut Nayir’i kadrosuna katmak istediğini Beşiktaşlı yöneticilere iletti. Yeni Malatyaspor’la Gökhan Töre’ye karşılık Umut Nayir takasında anlaşan Beşiktaş, Yeni Malatyaspor’un Umut’u ikna etmesini bekliyor. Bu futbolcuyla ilk temasını sağlayan Malatya Yönetimi, ikna çabalarına da başladı. Özellikle Başkan Adil Gevrek’in çok beğendiği bir isim olan ve mutlaka kadroda görmek istediği Umut ile bizzat görüşmeye başladığı da gelen haberler arasında.
Gökhan Töre ile her konuda anlaşmaya varan Beşiktaş, bu hafta Töre’yi kadrosuna katacak.

HABERLER  Şanlıurfaspor'da Karacabey hazırlığı başladı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.