enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
25°C
Şanlıurfa
25°C
Açık
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
32°C
Çarşamba Az Bulutlu
32°C

Fatih Çiplak İnegölspor’da

İNEGÖLSPOR, 2.LİG EKİPLERİNDEN KAHRAMANMARAŞSPOR’DAN SOL BEK FATİH ÇİPLAK İLE 2 YILLIK ANLAŞMA SAĞLADI.

Fatih Çiplak İnegölspor’da
31.08.2020 17:15
0
A+
A-

İnegölspor, 2.Lig ekiplerinden Kahramanmaraşspor’dan sol bek Fatih Çiplak ile 2 yıllık anlaşma sağladı.
Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Basın Sözcü Ozan Can, şunları söyledi:“Yavaş yavaş transfer çalışmalarımızın sonuna doğru geliyoruz. Kulübümüze her anlamda yakışır ve başarıya ulaştıracağına inandığımız oyuncular ile görüşüyor ve anlaşıyoruz. Bu manada Kahramanmaraşspor’dan sol bek Fatih Çiplak ile 2 yıllık anlaşma sağladı. Kendisi henüz 20 yaşındayken Demir Grup Sivasspor’da profesyonel oldu ve Süper Ligde forma giyindi. Daha sonrada 1.Lig ve 2.Lig takımlarında başarılı bir şekilde mücadele etti. İnşallah bundan kulübümüzün başarısı için mücadele edecek. Ben anlaşmanın her iki taraf içinde hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”
Fatih Çiplak ise “Hedefleri olan bir oyuncuyum ve hedefleri olan İnegölspor’a geldiğim için mutluyum. Burada güzel bir oluşum var. İnşallah bu oluşumun bir parçası olarak, takım arkadaşlarımızla beraber güzel bir sezon geçiririz. Anlaşmanın hem kendi adıma hem de İnegölspor camiasına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”dedi.

HABERLER  Futbolda haftanın programı belli oldu
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.