enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3697
EURO
34,9552
ALTIN
2.325,66
BIST
9.080,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
27°C

Eyyübiye’de halı saha ihalesi

Eyyübiye Belediyesi ilçe genelinde ilk etapta 5 mahallede yapılacak olan spor kompleksleri ve halı sahalar için ihale ilanına çıktı.

Eyyübiye’de halı saha ihalesi
10.09.2020 10:53
0
A+
A-

Eyyübiye Belediyesi ilçe genelinde ilk etapta 5 mahallede yapılacak olan spor kompleksleri ve halı sahalar için ihale ilanına çıktı.


İlçede çalışmalarıyla toplumun her kesiminin beğenisini kazanan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’tan ilçe gençliğine büyük bir yatırım ihaleye sunuldu. Gençlerin ve vatandaşların steril ve güvenli ortamlarda sportif faaliyetlerini yürütebilecekleri alanlar için ilk etapta 5 mahalle belirlendi. İlçeye bağlı Asya mahallesi, Osmanlı mahallesi, Muradiye mahallesi, Yardımcı mahallesi ve Batıkent mahallelerinde yapılacak olan halı sahalar ilçe genelinde her mahallede yaygınlaştırılacak.


Konuyla ilgili sosyal medya hesaplarından açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” İlçemize ilk etapta 5 halı saha kazandırıyoruz. İhale ilanına çıktık. Yapımını kısa sürede tamamlayıp, bölge sakinlerinin hizmetine sunacağız” dedi.


Eyyübiye Belediyesi ve Gençlik Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilatı işbirliğiyle yapılacak halı sahalar için ihale ilanına çıkıldı. İhalesi tamamlanan yapım çalışmalarının başlayacağı halı sahalar kısa süre içinde bölge sakinlerine kazandırılacak.

HABERLER  Parklarda hummalı çalışma
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.