enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,6924
EURO
34,8957
ALTIN
2.508,72
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
26°C
Şanlıurfa
26°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
32°C

Başarılı öğrencilerden Yalçınkaya’ya teşekkür ziyareti

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, Bayburt’ta düzenlenen spor akademisi sınavlarında dereceye giren öğrenciler buluştu.

Başarılı öğrencilerden Yalçınkaya’ya teşekkür ziyareti
12.09.2020 10:59
0
A+
A-

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, Bayburt’ta düzenlenen spor akademisi sınavlarında dereceye giren öğrenciler buluştu.


Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya Bayburt ilinde düzenlenen spor akademisinde dereceye giren Akçakaleli öğrenciler ile bir araya geldi. Yapım çalışmaları devam eden mesire alanı ve spor tesislerinde gerçekleşen ziyarette öğrenciler eğitime ve spora verdiği desteklerden dolayı Yalçınkaya’ya teşekkür ederek çiçek takdim etti.
“Gençleri her zaman destek veriyoruz”


Ziyarete dair yaptığı açıklamada gençlerin her zaman destekçileri olduğuna vurgu yapan Yalçınkaya, “Akçakale’de, Türkiye ve dünyada hiçbir şey eğitimden önemli değil.

Bizim birinci önceliğimiz bu genç kardeşlerimizin eğitilmesi, hayatta başarılı olmaları ve düşündüğüm manada düşündüğüm yede olmaları. Onun için geldiğim günden itibaren gençlere sonuna kadar destek veriyoruz. Dershane, eğitim, malzeme desteği veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Bizim birinci hedefimiz Akçakale’de eğitim seviyesini Türkiye’nin en iyi seviyesine çıkarmak, en başarılı öğrencileri buradan çıkarmak.

Kendilerine buradan kabul ettik. Burada ilk düğün salonu yapılıyor, bir millet bahçesi yapılıyor. Gençlere yönelik yanı başında spor tesisleri var, spor alanları var. İstedim ki bunları da kendileri bir görsünler. Bir heyecan katalım bu başarılarına. Allah hayırlı etsin yolları açık olsun her zaman Akçakale’nin ve gençlerimizin emrindeyiz” ifadelerini kullandı.

HABERLER  Şanlıurfa'da incir üretimi "ilekleme" yöntemiyle artırılacak
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.