enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5227
EURO
34,8378
ALTIN
2.427,14
BIST
9.689,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
33°C
Cuma Parçalı Bulutlu
33°C
Cumartesi Az Bulutlu
32°C
Pazar Az Bulutlu
32°C

URFA’DA İMAM, KARDEŞİNİN KARISIYLA YASAK İLİŞKİ YAŞADI

Şanlıurfa’da yaşayan bir kadın intihar etti. Kadının intihar etmesinin sebebi ise imam olan kocasının eltisi ile ilişki yaşaması oldu.

URFA’DA İMAM, KARDEŞİNİN KARISIYLA YASAK İLİŞKİ YAŞADI
15.09.2020 21:36
0
A+
A-

Şanlıurfa’da yaşayan bir kadın intihar etti. Kadının intihar etmesinin sebebi ise imam olan kocasının eltisi ile ilişki yaşaması oldu.

Olay Şanlıurfa’da meydana geldi. İddialara göre bir imam ölen kardeşinin eşi ile yasak ilişki içerisine girdi. Bu ilişkinin duyulmasından sonra imamın çocukları bu işe karşı çıktığını belirtti. Annelerinin yanında olan çocuklar babasının yengeleri ile yasak ilişki yaşamasına tepki göstererek annelerinin de kararı ile boşanma davası açtıklarını belirtti.

İmam Baba Malları Başkalarının Üzerine Devretmiş

Boşanma davasının açılacağını duyan Mehmet Emin isimli imam, eşini ve çocuklarını tehdit etti. Babalarının kendilerine zaten psikolojik şiddet uyguladığını, kız çocuklarının namus kavramı yüzünden okumasını istemediğini, evinin ihtiyaçlarını karşılamadığını, bir iki parça bir şey aldığında sorunlar çıkardığını ifade eden çocuklar, mücadelelerine son vermedi. Tehditlere boyun eğmeyen çocuklar boşanma davasının açıldığı sırada, imam babalarının tüm mallarını başkalarının üzerine yaptıklarını öğrendi. Hiçbir hak iddia edemeyen çaresiz kadın ve çocuklar buna rağmen boyun eğmeyerek açtıkları boşanma davasının arkasında olduklarını belirttiler.

Anneleri İle Yeni Bir Hayat Kuracaktı

Anneleri ile beraber İmam babalarından ayrı bir hayat hayal eden çocuklar, boşanma davasının sonuçlanmasını beklemeye koyulurken acı haberi aldılar. Eltisi ile aldatılan çaresiz kadının kendi sulama kanalına atarak intihar etti. Bu olaydan babalarını sorumlu tutan çocukların adalet çığlıkları günlerdir yankılanırken bizler de urfa.com olarak adalet peşinde koşan çocukların sesine ses olmak istedik.

Olayın tamamını, imam eşinin zorbalıklarına dayanamadığı için hayatına son veren Methiye isimli kadının oğlundan öğrenmek için aşağıdaki tweeti okuyabilrsiniz;​​​​​​​

HABERLER  Harran’da prestij cadde çalışmaları başladı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.