enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3691
EURO
34,9702
ALTIN
2.326,20
BIST
9.075,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
27°C

Korona virüsü yenen Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım Göbeklitepe’yi gezdi

BİNALİ YILDIRIM VE EŞİ SEMİHA YILDIRIM GÖBEKLİTEPE’Yİ GEZDİ

Korona virüsü yenen Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım Göbeklitepe’yi gezdi
23.09.2020 15:04
0
A+
A-

Korona virüsü yenen eski Başbakan ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ile eşi Semiha Yıldırım dünyanın ilk tapınağı olan Şanlıurfa’daki Göbeklitepe’yi gezdi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin son Başbakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, eşi Semiha Yıldırım ile birlikte geldiği Şanlıurfa’da yaklaşık 12 bin yıllık geçmişe sahip dünyanın en eski tapınağı olan Göbeklitepe’yi ziyaret etti. Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ve eşi Gülhan Erin’in yanı sıra beraberindeki heyetle birlikte Göbeklitepe’ye giden Yıldırım, İl Kültür ve Turizm Müdürü Aydın Aslan’dan bölge ile ilgili bilgi aldı. Bir süre tarihi mekanı gezen Yıldırım, hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra buradan ayrıldı.

Yıldırım’a Vali Abdullah Erin ve eşi Gülhan Erin ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve ilçe belediye başkanları ile partililer de eşlik etti.

HABERLER  Şanlıurfa'da Bir Kişi Daha Canına Kıydı!
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.