enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
34°C
Pazar Az Bulutlu
33°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Hafif Yağmurlu
22°C

Haliliye Belediyespor hazırlıklarını tamamladı

Haliliye Belediyespor Voleybol Takımı Ligin 5’inci haftasında konuk edeceği Solhan Spor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Haliliye Belediyespor hazırlıklarını tamamladı
26.09.2020 11:34
0
A+
A-
Haliliye Belediyespor Voleybol Takımı Ligin 5’inci haftasında konuk edeceği Solhan Spor maçının hazırlıklarını tamamladı.


Geçtiğimiz sezon başarılı bir grafik çizerek Efeler Ligi’ne yükselen Şanlıurfa ekibi ligin 5’inci haftasında Bingöl ekibi Solhan’ı kendi evinde ağırlayacak. Şanlıurfa ekibi karşılaşma öncesi hazırlıklarını tamamladı.


Gerçekleşen son antrenmanın ardından açıklamalarda bulunan Başantrenör Akif Gürgen, “Takımın gücünün farkındayız. Ancak ligin ilk dört haftasında bunu yansıtamadık. Özellikle yabancı pasör çaprazımızın sakatlanması bunda çok etkili oldu. Şuan kendisi düzeldi. Beşinci hafta Solhan geliyor buraya. Hedef maçımız. Allah’ın izni ile bu kötü gidişata bir son vereceğiz.

Tabi beklentiler çok fazla. Bu takımın küme düşmemesi için ben ve tüm sporcu arkadaşlar kesinlikle istemiyoruz. Bunu başaracağımıza inanıyorum. Solhan maçında iyi bir oyun çıkarmayı hedefliyoruz. Bu arada yeni bir oyuncu katıldı aramıza. Bütün Urfa’nın duaları bizimle takımlarını desteklemeye devam etsinler” ifadelerini kullandı.


Müsabaka 27 Eylül Pazar saat 15.00’da 11 Nisan Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak.

HABERLER  Sırrı çözülemeyen metal blok ortadan kayboldu
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.