enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5065
EURO
34,9070
ALTIN
2.425,83
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
33°C
Cuma Az Bulutlu
33°C
Cumartesi Açık
33°C
Pazar Az Bulutlu
32°C

Yorgunluk fotoğrafı sosyal medyaya düşen tekniker konuştu

PANDEMİ SERVİSİ ÇALIŞANLARI HERKESİ KURALLARA UYMAYA DAVET ETTİ

Yorgunluk fotoğrafı sosyal medyaya düşen tekniker konuştu
29.09.2020 15:00
0
A+
A-

Harran Üniversitesi Pandemi Servisinde gönüllü olarak çalışan Anestezi Teknikeri Muhammed Ali Şanda, yorgun ve bitkin anında çekilmiş fotoğrafı hakkında açıklama yaparak,"Fotoğraf, bir hastamıza müdahale ettiğimiz andan sonra hemşire arkadaşla yorulup kendimizi yere bıraktığımız bir ana aittir" dedi.
Harran Üniversitesi Pandemi Servisinde gönüllü olarak çalışan Anestezi Teknikeri Muhammed Ali Şanda’nın serviste yorgun ve bitkin anına ait çekilmiş fotoğrafı sosyal medyaya yansıyarak, kullanıcıların olumlu tepkilerine neden olmuştu. Fotoğrafını görünce ne kadar yorgun olduğunu fark ettiğini daha iyi anladığını belirten Şanda, herkesin, maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyarak sağlık çalışanlarına yardımcı olabileceğini söyledi. Fotoğrafın çekildiği anı da anlatan Anestezi Teknikeri Şanda, “Türkiye’de pozitif vaka sayılarının artmasıyla birlikte gönüllü olarak pandemi servislerinde çalışmak istediğimi sundum. Uygun bir zamanda da Covid-19 servislerinde çalışmaya başladım. Fotoğraf, bir hastamıza müdahale ettiğimiz andan sonra hemşire arkadaşla yorulup kendimizi yere bıraktığımız bir ana aittir. Daha sonra fotoğrafa baktığımızda ne kadar yorgun ve bitkin olduğumuzu gördük. Bu yorgunluğumuza karşın olarak vatandaşlarımızdan tek ricamız sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uymasıdır. Eğer vatandaşlarımız bu kurallara uyarsa hastanelerde hasta sayılarımız azalmış olur ve daha az yorulmuş oluruz” diye konuştu.

HABERLER  Kuveyt büyükelçisi Şanlıurfa’da
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.