enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3281
EURO
35,0599
ALTIN
2.296,43
BIST
9.012,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
20°C
Şanlıurfa
20°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
26°C

Şanlıurfa’da İhtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye desteği

İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE DESTEĞİ

Şanlıurfa’da İhtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye desteği
30.09.2020 12:06
0
A+
A-

Haliliye Belediyesi, sosyal sorumluluk projesi kapsamında ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına kırtasiye desteği sağlıyor.
Haliliye Belediyesi, yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına kırtasiye desteği sağlıyor. Bu yıl da hem çocukların evlerine hem de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde dağıtılmak üzere okullara kırtasiye malzemesi teslim ediliyor. Bu kapsamda Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, GAP İlkokulu’nda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen programa katılarak çocuklara kırtasiye seti hediye ederek öğrencilere başarılar diledi. İhtiyaç sahibi gençlerin her zaman destek sağlayacaklarını belirten Canpolat, “Her yıl eğitime destek amacıyla kırtasiye yardımında bulunuyoruz. Bu yıl da yine ilçe milli eğitim müdürlüğümüz ile beraber okullardaki yardıma muhtaç öğrencilerimizin eksiklerini gidermek adına kendilerine bir set hazırladık. Bu desteğimizi Milli Eğitim Müdürlüğümüz, okul müdürlerimiz ile koordine edip çocuklarımızın yeni eğitim ve öğretim yılında kullanabilmeleri için kendilerine sunacağız. Bu bir sosyal proje her yıl düzenli bir şekilde yapıyoruz. Bu projemizi her yıl geliştirip güzelleştirmeye çalışıyoruz. Ben bundan dolayı bizlere rehberlik eden ilçe milli eğitim müdürlüğümüze çok çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımıza da yeni dönemde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

HABERLER  Şanlıurfa'da İki tırın arasında sıkışan otomobil hurdaya döndü
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.