enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5788
EURO
35,0430
ALTIN
2.459,26
BIST
9.830,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
33°C
Pazar Çok Bulutlu
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Yağmurlu
22°C

Akçakale’de yollar kışa hazırlanıyor

AKÇAKALE’DE KIŞ AYLARI ÖNCESİ YOL YAPIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR.

Akçakale’de yollar kışa hazırlanıyor
02.10.2020 12:52
0
A+
A-

Akçakale’de kış ayları öncesi yol yapım çalışmaları devam ediyor.

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, sathi asfalt çalışması tamamlanan ve hizmete sunulan Yazlıca-Ekinyazı grup yolunda incelemelerde bulundu.

İlçede yol çalışmaları sürdüğünü belirten Yalçınkaya, "Yazlıca eski adı ile Arap Seyfi ve Ekinyazı grup yolundayız. Bu yolun üzerinde çok sayıda köyümüz yerleşim alanımız var. Kışı planlarken bu hususu dikkate alarak yaptık. Malzemeleri de, kamyonlarımızı da bu yola seferber ettik. Büyükşehir Belediyemizin gayreti ile de bu yol bugün hizmete girdi.

Çok önemli bir yoldu. Hem anayola paralel kuzey kısımda, hem de güneyde bir yolumuz var. Buradaki ulaşımı büyük oranda rahatlatacak ve buraya ciddi bir faydası olacak bir yol. Bu yolun buradaki vatandaşlarımıza köylülerimize, muhtarlarımıza hayırlı olmasını cenabı haktan temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABERLER  Şanlıurfa'da Uyuşturucu operasyonunda 135 kilogram esrar ele geçirildi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.