enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3692
EURO
34,9458
ALTIN
2.325,68
BIST
9.091,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
27°C

Yollarbaşı kırsal mahallesinde asfalt çalışması aralıksız sürdürüyor.

YOLLARBAŞI KIRSAL MAHALLESİNDE ASFALT ÇALIŞMASI

Yollarbaşı kırsal mahallesinde asfalt çalışması aralıksız sürdürüyor.
06.10.2020 13:35
0
A+
A-

Kış ayları öncesi kırsal mahallelerde hizmet atağını sürdüren Viranşehir Belediyesi, üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kentin merkezinde ve kırsal mahallelerde kapsamlı bir asfalt çalışması başlatan Belediye ekipleri, stabilize yolları asfalta kavuşturuyor. Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalar kapsamında Yollarbaşı kırsal Mahallesinin iç yollarında yapılan dolgu ve tesviye çalışmalarının ardından sathi kaplama asfalt serimine başladı.

Daha güzel ve daha yaşanılabilir bir Viranşehir hedefiyle çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Salih Ekinci, 2020 yılı plan ve program çerçevesinde hem merkez hem de kırsal mahallelerde üst yapı çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini söyledi. Merkez ve kırsal mahallelerdeki yaşam kalitesini yükseltmek için hummalı bir çalışma yürütüldüğünü belirten Başkan Ekinci, asfaltsız yol kalmayana kadar çalışmaların aralıksız süreceğini kaydetti. İlçe genelindeki yollarda asfalt ve bakım onarım çalışmalarının büyük bir titizlikle devam ettiğini sözlerine ekleyen Ekinci, vatandaşın memnuniyeti ve yaşam kalitesinin yükseltilmesinin kendileri için çok önemli olduğunu dile getirerek, “Kırsalda yaptığımız yollar ile şehir merkezinde yaptığımız yollar arasında hiçbir fark yok. Yapılan yolun kalitesini sıkı bir şekilde kontrol ediyoruz. Viranşehir güzel yollara kavuşacak. Bunun için de yol yatırımlarına ağırlık veriyoruz.

Çalışmalarımız planlanan program dahilinde artarak devam edecek” diye konuştu. Mahallelerinde başlatılan çalışmalardan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Yollarbaşı Mahalle Muhtarı Burhan Güngördi, Belediye Başkanı Salih Ekinci ve ekibine teşekkür etti.
Öte yandan fen işlerine bağlı başka bir ekip ise, Taşönü kırsal Mahallesinde yapılacak asfalt öncesi mahalle içi yollara temel malzemesi dökerek dolgu ve tesviye çalışmaları başlattı.

HABERLER  Baydilli ve Cevheri çocuklarla spor yaptı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.