enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5170
EURO
34,5523
ALTIN
2.492,23
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
29°C
Şanlıurfa
29°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Açık
30°C
Perşembe Açık
27°C
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Açık
26°C

Viranşehir’e spor salonu müjdesi

VİRANŞEHİR’DE SPOR SALONU MÜJDESİ

Viranşehir’e spor salonu müjdesi
07.10.2020 14:08
0
A+
A-

Ankara’da temaslarda bulunana Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, ilçeye spor salonu müjdesi verdi.

Hürriyet mahallesinde yapılması planlanan spor salonunun 15 Ekim tarihinde ihaleye çıkarak yapımına başlanacağını ifade eden Ekinci, “ilçeye yeni modern bir tesis kazandıracak olmanın sevincini yaşadıklarını aktardı. Sabır şehri Viranşehir’imizi hak ettiği noktaya ulaştırmak için verdiğimiz mücadeleye yorulmaksızın devam ediyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığı nezdinde yaptığımız girişimlerimiz sonucunda daha önce de müjdelediğimiz tam donanımlı Gençlik Merkezi Projemizin hazırlıklarını tamamladık. Hürriyet Mahallesi 1984 ada 1 nolu parselde yapımına başlayacağımız Gençlik Merkezi Projemizin 15 Ekim 2020 tarihinde ihalesini gerçekleştirerek, en kısa sürede yapımına başlayacağız.

Geleceğimizin teminatı genç kardeşlerimize ve ilçemize hayırlı, uğurlu olsun. Desteklerinden ötürü Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın. Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, yer tahsisi için Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın. Murat Kurum’a, Spor Toto Teşkilat Başkanımız Sayın. Bünyamin Bozgeyik’e ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

HABERLER  Ayrılamadığı güvercinlerini iş yerinde besliyor
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.