enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
32°C

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığından İl Müftülüğüne ziyaret

ÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Emin Özaslan ve beraberindeki heyet, “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle Şanlıurfa İl Müftülüğünü ziyaret etti.

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığından İl Müftülüğüne ziyaret
08.10.2020 05:32
0
A+
A-
HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Emin Özaslan ve beraberindeki heyet, “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle Şanlıurfa İl Müftülüğünü ziyaret etti.

Şanlıurfa İl Müftüsü Mehmet Taştan ile görüşen Özaslan, bütün diyanet görevlilerinin 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan “Camiler ve Din Görevlileri Haftası”nı tebrik etti.

Camii ve eğitim konusunun konuşulduğu ziyarette, küçük yaştan itibaren eğitime önem verilmesi gerektiği vurgulandı.

Özaslan, “ Erdemli bir toplum oluşabilmesi için sadece din görevlilerine değil, sorumluluk sahibi her Müslüman’a büyük görevler düşüyor. İşte tam da burada ideal bir neslin yetişebilmesi için camii ve okul birlikteliği şarttır. Bunun için hem din görevlileri hem eğitimciler hem de veliler sorumluluklarının farkında olmalıdır. Hep birlikte erdemli bir toplum oluşturabilmek için el ele vermeliyiz.” şeklinde konuştu.

Şanlıurfa İl Müftüsü Taştan ise; bu konuda Diyanet İşleri Başkanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığının ortaklaşa yürüttükleri projelerin olduğunu ve bu konuya çok önem verdiklerini belirterek, bu projelerin sağlıklı bir şekilde yürütülmesi halinde özlem duyulan erdemli toplumun kısa sürede inşa edilebileceğini ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Taştan, ziyaretlerinden dolayı HÜDA PAR heyetine teşekkürlerini iletti. 

HABERLER  Bozova kırsalında yol çalışmaları sürüyor
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.