enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5671
EURO
34,9928
ALTIN
2.421,67
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
33°C
Cuma Az Bulutlu
33°C
Cumartesi Açık
33°C
Pazar Çok Bulutlu
32°C

Canpolat gençlerle bir araya geldi

CANPOLAT GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

Canpolat gençlerle bir araya geldi
11.10.2020 12:03
0
A+
A-

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, belediye bünyesinde bulunan spor salonlarında Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği özel yetenek sınavına hazırlanıp üniversiteyi kazanan öğrencilerle bir araya geldi.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, her alanda olduğu gibi spor ve eğitim alanında da gençlere destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği özel yetenek sınavına Haliliye Belediyesinin tesis ettiği spor salonlarında hazırlanan 64 öğrenciden 44’ü hayallerine kavuştu.

Türkiye’nin çeşitli üniversitelerine yerleşen öğrenciler Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ı ziyaret ederek teşekkürlerini sundu.

İlgili Belediye Başkan Yardımcısı ve birim amirlerinin de eşlik ettiği ziyarette Canpolat, öğrencilerle bir araya gelerek onlara çeşitli hediyeler takdim etti.

Burada açıklamalarda bulunan Canpolat, Haliliye Belediyesinin gençlerin yanında olmaya ve onları desteklemeye devam edeceğini kaydetti. Üniversiteye kazanan öğrenciler ise verdikleri desteklerden dolayı emeği geçenlere teşekkür etti.

HABERLER  Şanlıurfa'da otomobil bir anda alev aldı!
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.