enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3134
EURO
35,1082
ALTIN
2.292,61
BIST
9.049,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C

Şanlıurfa’da toplu taşıma araçlarında büyük tasarruf

ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, TOPLU TAŞIMADA KULLANILAN 55 OTOBÜSÜ HURDAYA AYIRMAK YERİNE REVİZE EDEREK 40 MİLYON TL’LİK BİR TASARRUF SAĞLAYACAK.

Şanlıurfa’da toplu taşıma araçlarında büyük tasarruf
13.10.2020 12:57
0
A+
A-

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, toplu taşımada kullanılan 55 otobüsü hurdaya ayırmak yerine revize ederek 40 Milyon TL’lik bir tasarruf sağlayacak.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün tasarruf tedbirleri kapsamında kilometresi yüksek, motoru yorulmuş, kaporta, boya ve iç aksesuar anlamında yıpranmış otobüsleri, kendi kurduğu atölyede sil baştan yeniliyor. Tüm aşamalar Büyükşehir’in kendi personelleri tarafından yapılıyor.

“Her gün bir adım daha ileriye taşıyoruz”
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak Şanlıurfa için genç ve dinamik kadro ile yeni projelere imza attıklarını ifade eden Beyazgül, "Özellikle benim de üzerinde önemle durduğum, tasarrufa, inovasyona, teknolojiye önem veriyor, bu vizyonla Şanlıurfa’yı her gün bir adım daha ileriye taşıyoruz. 55 otobüs revize aşamasındadır. Revize sırasında otobüslerin boya, kaporta, motor bakımı ve tüm aksamlarının değişiminin yanı sıra koltuk döşemeleri, tavan ve tabanları da değiştirilmektedir. Tüm bakımlar kendi personellerimiz tarafından yapılmaktadır. Hiçbir şekilde dışarıdan yardım alınmamaktadır. Yenilenen araçlarımızın sıfırı 750 Bin TL bandındadır. Ancak biz bakım ve onarımını gerçekleştirdiğimiz her otobüse ortalama 80 Bin ile 100 bin TL arasında bir harcama yapıyoruz. Tüm bu çalışmalar yapılırken bu hizmetten dolayı Büyükşehir Belediyesi’ne 40 Milyon TL’lik bir tasarruf sağlanmaktadır. Bu tasarruf Şehrimizin ekonomisine dolaylı olarak da ülke ekonomisine önemli bir katkı sağlamaktadır. Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Burada yapılan çalışmaların şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

HABERLER  Şanlıurfa’da Kurban Bayramı hazırlıkları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.