enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3583
EURO
34,9921
ALTIN
2.326,20
BIST
9.112,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

Akçakale kırsalında yol çalışmaları sürüyor

AKÇAKALE KIRSALDA YOL ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Akçakale kırsalında yol çalışmaları sürüyor
16.10.2020 09:44
0
A+
A-

Akçakale Belediyesi ilçe kırsalında yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’nın talimatları ile merkez ve kırsal mahallelerde yol çalışmaları hummalı bir şekilde sürdürülüyor. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Suriye sınırında bulunan Kılıçlı Kırsal Mahallesi’nde 4 kilometrelik stabilize yol çalışması yaptı. Çalışmalar kısa sürede tamamlanarak yol ulaşıma hazır hale getirildi.

Çalışmalar Pekmezli Kırsal Mahallesi’nde ise devam ediyor. Yalçınkaya incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, “Sınır ve Kılıçlı Köyü arası 4 kilometrelik yol çalışmamız var. Allah’a çok şükür bunu da gerçekleştirdik. Bizim hedefimiz Akçakale’nin köyleri, şehir merkezi, asfaltı, stabilize yoluyla, düğün salonları, yeşil bahçeleri, sosyal donatıları ile mükemmel bir ilçe oluşturmak. Adım adım bu noktada ilerliyoruz.

İnşallah çok yakında bir zamanda düşündüğümüz yere bu ilçeyi taşıyacağız. Akçakale’de 15 ayda çok büyük işler yaptık. Bu önümüzdeki kalan zamanı da inşallah çok güzel bir şekilde değerlendirip kardeşlerimizin hizmetine sunacağız. Yollar, hizmetler kendilerine hayırlı olsun. Güle güle kullansınlar” diye konuştu.

HABERLER  Şanlıurfa’ya ‘toz taşınımı’ uyarısı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.