enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3769
EURO
34,9712
ALTIN
2.325,70
BIST
9.060,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
27°C

Aksu’ya CHP’liler Sahip Çıktı

Ak Partili başkanları zan altında bırakan Yunus Emre Aksu’ya CHP’liler sahip çıktı.

Aksu’ya CHP’liler Sahip Çıktı
21.10.2020 18:48
0
A+
A-

Ak Partili başkanları zan altında bırakan Yunus Emre Aksu’ya CHP’liler sahip çıktı.

Şanlıurfa Organize Sanayi Müdürü Yunus Emre Aksu’nun geçtiğimiz günlerde yaptığı ve kısa bir süre sonra kaldırdığı paylaşımına CHP’den destek geldi.

Şanlıurfa Organize Sanayi Müdürü Yunus Emre Aksu’nun geçtiğimiz günlerde yaptığı ve kısa bir süre sonra kaldırdığı paylaşımına Şanlıurfalı CHP’lilerden destek geldi. Aksu’nun isim vermeden paylaştığı ve Ak Partili bir ilçe belediye başkanının ilçeye yatırım talep ettiği ve ardından ilçeye gelen yatırımcıyı kaçırdığı iddialarından sonra Urfa kamuoyu iddialarda bahsedilen ilçe başkanının kim olduğunu merak etmişti.

Şanlıurfa CHP İl Başkanı’ndan Aksu’ya Destek

Bir süre sonra isim vermeden yayınladığı paylaşımını kaldıran ve tepkilerin odağı haline gelen Yunus Emre Aksu’ya Şanlıurfalı CHP’lilerden destek geldi. Şanlıurfa CHP İl Başkanı Hayrettin Cidir, yaptığı bir paylaşımda; “Organize sanayinde kötü kokular yayılıyor. Şanlıurfa ekonomisine düşman olan şahıs için onurlu namuslu bürokrat istifaya zorlanıyor. Bu büyük bir ayıp bunun peşini bırakmayacağız. Ucu kime veya kimlere dayanıyorsa dayansın. Bu cesur adamı görevden alacağınıza bu şehre yatırımcının gelmesini engelleyeni görevden alın. Şanlıurfa’nın menfaatlerini düşünen bürokrat istifaya zorlanıyorsa bu Urfa’nın en büyük ayıbıdır.” dedi.

Haliliye CHP İlçe Başkanı da Destek Verdi

Haliliye CHP İlçe Başkanı İbrahim Halil Alagöz de

“Müdür Beyden başkanın kim olduğunu açıklamasını aksi takdirde tüm başkanların, zan altında kaldığı belirtiliyor. Peki bu zan altında kalan başkanlar Müdür Bey’e başkanın ismini açıklaması durumunda başına bir şey gelmeyeceğinin, görevinden olmayacağının garantisini veriyorlar mı?” ifadelerine yer vererek Şanlıurfa Organize Sanayi Müdürü Yunus Emre Aksu’ya desteklerini bildirdi.

HABERLER  Şanlıurfa'da seyir halindeki yolcu otobüsü yandı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.