enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4208
EURO
34,6292
ALTIN
2.494,86
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
26°C
Şanlıurfa
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
32°C

Karaköprüspor, Mehmet Şansal ile yollarını ayırdı

Karaköprüspor, Mehmet Şansal ile yollarını ayırdı
21.10.2020 09:05
0
A+
A-

3. Lig ekiplerinden Karbel Karaköprü Belediyespor, ligde alınan kötü sonuçların ardından Teknik Direktör Mehmet Şansal ile yollarını ayırdı.

Misli.com 3. Lig 4. Grup’ta Şanlıurfa’yı temsil eden Karbel Karaköprü Belediyespor’da Mehmet Şansal dönemi sona erdi. Lige kötü bir başlangıç yapan kırmızı-siyahlı ekipte kan değişikliğine gidilerek Teknik Direktör Mehmet Şansal ile karşılıklı anlaşılarak yolları ayırma kararı alındı.

Karbel Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Kenan Kayral, sezona Mehmet Şansal ile başladıklarını ancak istenmeyen sonuçlar alınması ve kan değişimine ihtiyaç duyulması nedeniyle yolları ayırdıklarını kaydetti.

Kayral, "Bu sezon hedeflerimiz için çok önemli transferler gerçekleştirdik ve takımımızı bu liglerin tecrübeli hocalarından Mehmet Şansal hocamıza emanet ettik. Ancak ilk 3 hafta hiç istemediğimiz sonuçlar aldık. Takımımızda bir kan değişikliği ihtiyacı hasıl oldu ve Mehmet hocamızla görüşerek yolları ayırma kararı aldık. Takımımızı başarıya, hedeflerimize taşıyacak olan teknik direktörü takımın başına getirmek için arayışlarımız devam etmektedir. İnşallah en kısa sürede yeni hocamızı takımın başına geçireceğiz. Mehmet Şansal hocamıza emekleri için teşekkür ediyorum, bundan sonraki hayatında sağlık ve başarılar diliyorum" diye konuştu.

HABERLER  Viranşehir Belediyespor, Aktoprak’ı yenerek liderliğini sürdürmek istiyor
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.