enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3602
EURO
35,0056
ALTIN
2.325,97
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
27°C

Koca dolandırıldı, karısı dolandırılmaktan kurtarıldı

KADININ 24 BİN LİRA DOLANDIRILMASI POLİSİN SERİ HAREKET ETMESİ SAYESİNDE ENGELLENDİ. EŞİNİN HESABINA İSE ANINDA BLOKE KONULDU. POLİS EKİPLERİ OLAYLA İLGİLİ KAPSAMLI ARAŞTIRMA BAŞLATTI

Koca dolandırıldı, karısı dolandırılmaktan kurtarıldı
21.10.2020 22:04
0
A+
A-

Kahramanmaraş’ta telefon dolandırıcılarına 18 bin 500 lira kaptıran ailenin 24 bin lirasını polis kurtardı.
Alınan bilgiye göre, esnaf Mehmet K.’yı (34) arayan telefon dolandırıcıları, polis olduklarını suç örgütleri tarafından adına çok sayıda alınan telefon hatları ile suç işlendiğini, suçlulara operasyon yapmak için verdikleri banka iban numarasına para yatırmasını, suçluları parayı bankadan çekerken yakalayacaklarını söyledi.
Kendisini sözde başkomiser olarak tanıtan dolandırıcıya inanan Mehmet K, kart şifrelerini polis olduğunu zannettiği kişilere verdi. Hesaptaki 18 bin 500 lira çeken dolandırıcılar, bu defa da şahıstan eşinin numarasını aldı. Müştekinin ev hanımı eşini de arayan dolandırıcılar, eşinin masum yere hapse gireceğini, acilen para yatırmasını ve suçluları yakalayacaklarını söyledi.
Kadriye K. (29) evde bulunan 24 bin lirayı alarak bankaya koştu. Son anda dolandırıldığını anlayan Mehmet K. ise polise başvurdu. Bunun üzerine Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü ekipleri alarma geçti. Telefonu sürekli meşgul olan ve hangi bankaya gittiği belli olmayan Kadriye K.’yı tüm polis ekipleri il merkezinde banka ve bankamatik önlerinde aramaya başladı. Telsiz anonsu ile harekete geçen polis, bir banka önünde kadını fark ederek durdurdu. Israrla para yatırmak isteyen kadına dolandırılmak üzere olduğu söylendi. Böylelikle kadının 24 bin lira dolandırılması polisin seri hareket etmesi sayesinde engellendi. Eşinin hesabına ise anında bloke konuldu. Polis ekipleri olayla ilgili kapsamlı araştırma başlattı.

HABERLER  Akçakale’de bir eve düzenlenen saldırıda kadın öldü, koca yaralandı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.