enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3212
EURO
35,0797
ALTIN
2.300,60
BIST
9.066,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C

Viranşehir Belediye Başkanı Ekinci’den Mevlid Kandili mesajı

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçe Belediye Başkanı Salih Ekinci, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, tüm İslam aleminin Mevlid Kandili’ni kutladı.

Viranşehir Belediye Başkanı Ekinci’den Mevlid Kandili mesajı
28.10.2020 09:02
0
A+
A-
Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçe Belediye Başkanı Salih Ekinci, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, tüm İslam aleminin Mevlid Kandili’ni kutladı.

Başkan Ekinci mesajında şunları kaydetti: “Mevlid Kandili’nin tüm insanlığa ve İslam elemine barış, adalet ve hayırlar getirmesini temenni ediyorim.

Peygamber Efendimizin doğduğu gün olan Mevlid Kandili, kutlu bir olaydır. Sevgi ve imanı toplumsal barışın temel taşı yapan Peygamber Efendimiz, insanı insan yapan bütün güzelliklerin, ahlaki erdemlerin odaklandığı bir şahsiyettir. O’nun hayatında bireysel ve toplumsal hayatımızı aydınlatacak güçlü bir ışık, güzel bir örnek vardır. Peygamber Efendimizin insanlığın huzur ve mutluluğunu esas alan çağrısını, bizler de geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımıza ve gençlerimize sağlıklı bir şekilde aktarıp yaşatılması için üzerimize düşen görevi yerine getirmekle mükellefiz.

İşte Mevlid Kandili ve diğer mübarek gün ve geceler bu çağrıyı gönlümüzde, zihnimizde, hayatımızda diri ve canlı tutmak adına fırsat günleridir. Bu günler toplumsal birlik ve beraberliğin, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın arttığı günlerdir. Bu duygu ve düşünceler içerisinde Mevlid Kandili’mizin bütün Müslümanlara huzur getirmesini, kardeşlik bağlarımızın güçlenmesine ve yeni rahmet kapılarının açılmasına vesile olmasını Cenâb-ı Allah’tan diliyor, başta Viranşehirli hemşerilerimizin olmak üzere tüm İslâm aleminin Mevlid Kandili’ni tebrik ediyorum” (

HABERLER  Müezzin kendisini boynundan bıçaklayan eşini boğarak öldürdü
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.