enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5872
EURO
34,7956
ALTIN
2.497,71
BIST
9.453,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
26°C
Şanlıurfa
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
32°C

Çirkin İddialara Ekinci’den Cevap Geldi

Eyyübiye Belediyesi’nin eski başkanı Mehmet Ekinci hakkında çıkan çirkin iddialara Ekinci’den cevap geldi.

Çirkin İddialara Ekinci’den Cevap Geldi
29.10.2020 21:07
0
A+
A-
Eyyübiye Belediyesi’nin eski başkanı Mehmet Ekinci hakkında çıkan çirkin iddialara Ekinci’den cevap geldi.

Bugün Urfa’nın gündemine oturan bir haberde Eyyübiye Belediyesi’nin eski başkanı Mehmet Ekinci’nin yabancı uyruklu bir kadınla aşk yaşadığı ve bu aşkın bitmesinden sonra Ekinci’nin kadını tehdit ettiği yazıldı.

Ortaya atılan çirkin iddialarda mesajlaşmaların olduğu ekran fotoğrafları paylaşıldı. Eski Başkan Ekinci, haberin gündeme düşmesinden sonra sosyal medya hesabından şu açıklamada bulundu;

“Eğer gerçeği merak ediyorsanız dostlar; böyle bir sohbetim olmadı olamazda. İşine geldiği için malzeme yapanları da Allah’a havale ediyorum. Yargıya müracaatımızı hem iddia edenler, hem de bu iftirayı yayanlar ile ilgili yaptık. Bu arada İngilizcem 3-5 kelimeyi geçmez. Selametle.”

Ne Olmuştu?

Günboyu Haber’de yer alan iddialarda şu ifadelere yer verildi;

Şanlıurfa Eyyübiye eski Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’den yabancı sevgilisine ölüm tehdidi

Evli ve 5 çocuklu AKP’li eski belediye başkanı Mehmet Ekinci’nin yabancı sevgilisini ölümle tehdit ettiği ortaya çıktı.

Şanlıurfa’nın en büyük ilçelerinden olan Eyyübiye’de 2014-2019 yılları arasında Belediye Başkanı olarak görev yapan evli ve 5 çocuklu Mehmet Ekinci’nin yabancı sevgilisine yönelik ölüm tehditleri içeren mesajları ortaya çıktı.

“AŞKTAN ÖLÜM TEHDİDİNE”

Sosyal medya hesabından tehdit mesajlarını paylaşan Nour Liliya isimli kadın “Aşktan ölüm tehdidine. Her şey işle ilgliydi. Politikacı olmak kanunların üstünde olduğun anlamına gelmez.” ifadelerini kullandı.

“SEN VE SEVDİKLERİN ARTIK ÖLDÜN”

Ekinci’nin attığı mesajlarda “Hayatımın sonuna kadar senin ve sevdiklerinin peşinde olacağım. Hayatın ve sevdiklerin tehlikede şimdi. Sen ve sevdiklerin artık öldün.” diye tehdit mesajları attığı görülüyor.

GÜNBOYU’NA KONUŞTU

Ölüm tehditleri alan Nour Liliya, Günboyu’na yaptığı açıklamada bu konunun hassas bir mesele olduğunu ve avukatlarıyla görüştükten sonra gerekli işlemleri başlatacaklarını söyledi.

HABERLER  Çiftçilerden DSİ önünde eylem

İŞTE O MESAJLAR:

mehmet ekinci yasak aşk
ekinci yasa aşk yabancı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.