enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,6103
EURO
34,8380
ALTIN
2.502,22
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
26°C
Şanlıurfa
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
32°C

Haliliye’de iki halı sahanın daha ilk kazması vuruldu

HALİLİYE’DE İKİ HALI SAHANIN DAHA İLK KAZMASI VURULDU

10.11.2020 12:51
0
A+
A-

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat seçim öncesi ve sonrası vatandaşlara vadettiği projeleri bir bir hayata geçiriyor.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, vatandaşlara verdiği sözleri yerine getirmek için her alanda çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor. Bu kapsamda seçim öncesi vaatleri arasında olan bölgesel semt sahaları projesi hayata geçiyor.

6 farklı merkezi bölgede yapılacak olan halı saha çalışmalarını denetleyen Canpolat, son olarak Zeytin Dalı Kampüsü bölgesindeki çalışmaları denetleyerek yetkililerden bilgiler aldı. İncelemelerde Canpolat’a, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, mahalle muhtarı ve vatandaşlar eşlik etti. Çalışma sahasında açıklamalarda bulunan Canpolat, “Zeytin Dalı Kampüsü’ndeyiz. Burası okullar bölgesi.

Birçok öğrencimiz bulunuyor. Bölgede incelemelerde bulunurken öğrencilerimizin ve okul idarelerinin bizlerden halı saha talepleri oldu. Bizler bu okulların tam orta noktasında bulunan alanı Milli Eğitim Müdürlüğü ile bir protokol çerçevesi içeresinde tahsisini aldık. Bugün de belirlenen alana halı saha yapımı için ilk kazmayı vuruyoruz. Sahamız bütün öğrencilerimize, velilerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

İlçe merkezindeki incelemelerin ardından akşam saatlerinde kırsal Uluhan Mahallesi’ne geçen Canpolat, burada da yapılacak olan halı saha alanında incelemelerde bulundu. Konu ile ilgili yetkililerden bilgi alan Canpolat, burada yaptığı açıklamada,

“Seçim döneminde sözünü verdiğimiz bölgesel semt sahaları ile ilgili Konuklu ve Çamlıdere’nin ardından Uluhan Mahallemizin de halı saha ihalesini gerçekleştirdik.

Sözleşmesini imzaladık. Birkaç güne kalmaz müteahhit arkadaşlarımız gelip burada güzel ve modern bir halı saha inşa edecek. Ben şimdiden bütün Uluhan sakinlerimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.