enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
25°C
Şanlıurfa
25°C
Açık
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
32°C
Çarşamba Açık
32°C

Haliliye’nin yol yapım seferberliği sürüyor

HALİLİYE’NİN YOL YAPIM SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR

11.11.2020 17:22
0
A+
A-

Haliliye Belediyesi, kırsal mahallelerde başlattığı yol yapım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Bu kapsamda 5 farklı ekip ile kırsalda kış ayları öncesi hummalı bir çalışma yürüten Fen İşleri Müdürlüğü, Çatallı ve Derinkuyu mahallelerinde çalışmalara devam ederken, Konaç Mahallesinde de çalışmaların büyük bir çoğunluğunu tamamlayarak yeni yolları vatandaşların hizmetine sundu.

Haliliye Belediyesi, merkez ve kırsal mahallelerde yol yapım atağını sürdürüyor. Kış mevsimi öncesi özellikle kırsal mahallelerde yol sorunlarının yaşanmaması için hummalı bir çalışma yürüten Haliliye Belediyesi, 5 farklı ekip ile kırsalda stabilize yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

Bu kapsamda Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Çatallı ve Derinkuyu mahallelerinde çalışmalara devam ederken, Konaç Mahallesinde de çalışmaları tamamlayarak yeni yolları vatandaşların hizmetine sundu.

Yürütülen çalışmalar ile ilgili konuşan Derinkuyu Mahalle Muhtarı Mehmet Dağ, Haliliye Belediyesinin mahallelerinde başlattığı yol yapım çalışmalarından dolayı mutlu olduklarını belirterek, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.

Kış mevsimi öncesi yolları tamamlanan Konaç mahalle sakinleri ise sunulan hizmetten memnun olduklarını belirterek, başta Belediye Başkanı Mehmet Canpolat olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

HABERLER  Siverek'te Kovid-19 tedbirlerine ilişkin denetim
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.