enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,2594
EURO
34,7044
ALTIN
2.401,55
BIST
10.268,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
24°C
Şanlıurfa
24°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
29°C
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C

Çarşıda karşılaştığı engelliye tekerlekli sandalye hediye etti

ÇARŞIDA KARŞILAŞTIĞI ENGELLİYE TEKERLEKLİ SANDALYE HEDİYE ETTİ

12.11.2020 14:01
0
A+
A-

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, çarşı gezilerinde rastladığı ve yürüme engelli olması nedeniyle yaşadığı sıkıntıları aktararak kendisinden destek isteyen vatandaşın akülü tekerlekli sandalye talebini yerine getirdi.

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve sıkıntılarını çözen Vali Abdullah Erin, doğuştan yürüme engelli vatandaşın talebi olan akülü tekerlekli sandalyeyi valilikte teslim etti.

Doğuştan yürüme engelli olan ve koltuk değnekleri ile yürüyen Halil Körün, anne ve babasının olmadığını, evde biri görme engelli olan iki kardeşiyle birlikte yaşadığını belirterek, ihtiyaçlarını karşılamak için kendisinin çalıştığını ve her gün işe gidip geldiğini söyledi. Yaşının ilerlemesi nedeniyle artık koltuk değnekleri ile yürümekte zorlandığını, koltuk altlarının yara olduğunu ifade eden Körün, “Bu araç benim için hayati önem taşıyordu. Defalarca başka yerlere başvurdum ama bir netice alamadım. Çarşı ziyaretinde rastladığım Sayın Valimize durumumu aktardım.

Sağ olsun derdimi dinledi ve gerekeni yapacağını söyledi. Bugün de Valiliğe çağırarak akülü tekerlekli sandalyemi teslim etti. Çok mutluyum, Valimize teşekkür ediyorum, Allah kendisinden razı olsun” diye konuştu.

HABERLER  50 derece sıcaklıkta 50 liraya çalışıyorlar
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.