enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5286
EURO
34,9017
ALTIN
2.439,53
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
33°C
Cumartesi Az Bulutlu
34°C
Pazar Az Bulutlu
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Siverek Umut Kervanı 600 çocuğa bot ve mont yardımında bulundu

Siverek Umut Kervanı hayırseverlerin desteğiyle ihtiyaç sahibi çocukların yüzünü güldürdü.

Siverek Umut Kervanı 600 çocuğa bot ve mont yardımında bulundu
23.11.2020 15:09
0
A+
A-
Siverek Umut Kervanı hayırseverlerin desteğiyle ihtiyaç sahibi çocukların yüzünü güldürdü.

Yaptığı yardım faaliyetleriyle adından sıkça söz ettiren Umut Kervanı Vakfı, hayırseverlerin yardım ve destekleriyle ihtiyaç sahibi ailelere umut olmaya devam ediyor.

Siverek Umut Kervanı,  yaşanan soğuklarla birlikte ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları için “bir bot bir mont” kampanyası başlattı. Umut Kervanı, kampanyaya destek veren hayırseverlerin desteği ile yaklaşık 600 çocuğa bot ve mont yardımında bulundu.

Konu hakkında açıklamaya yapan Siverek Umut Kervanı yetkililerinden Kutfeddin Temur, ” Hayırsever vatandaşlarımızın desteği ile Erkonağı, Çatlı ve Çıkrık kırsal mahallelerinde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına bot ve mont yardımında bulunduk.  Şehir merkezi ve kırsalında Allah’ın izniyle 600 çocuğa ulaştık. Kampanyaya destek veren herkese çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

HABERLER  Eyyübiye’de ibadethane talepleri karşılanıyor
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.