enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5952
EURO
34,7918
ALTIN
2.497,68
BIST
9.454,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
26°C
Şanlıurfa
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
32°C

Başkan Kuş sahadaki öğretmenlerle bir araya geldi

BAŞKAN KUŞ SAHADAKİ ÖĞRETMENLERLE BİR ARAYA GELDİ

24.11.2020 14:07
0
A+
A-

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında öğretmenlerle bir araya geldi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Yenice Mahallesinde bulunan Mahmut-İkbal Büyükkırcalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleriyle bir araya gelip,

Öğretmenler Günü’nü kutladı. Kuş, beraberinde Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir, mahalle muhtarları ve birim müdürleriyle birlikte okul müdürü ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Pandemi nedeniyle okul bünyesinde dezenfekte ve hijyen seti üreterek okul bütçesine katkı sunan öğretmenleri ziyaret eden Başkan Kuş, burada yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alıp, öğretmenlere çiçek hediye edip, günlerini kutladı.

Daha sonra beraberindekilerle birlikte okulda uzaktan erişimle öğrencilere ulaşan öğretmenlerle bir araya gelen Kuş, sürpriz yapıp online derse katıldı. Burada da bir süre öğrencilerle sohbet eden Kuş, öğrenciler adına öğretmene çiçek hediye edip öğretmenler gününü kutladı.

HABERLER  Şanlıurfa’da şehit aileleri ve gazilere devlet övünç madalyası ve beratı verildi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.