enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4768
EURO
34,8408
ALTIN
2.477,67
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
30°C

Şanlıurfa’da “Öğrenenden Bilene” Öğretmenler Günü Mektup Yarışması Sonuçlandı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir nostaljiyi canlandırarak mektup yarışması düzenledi.

Şanlıurfa’da “Öğrenenden Bilene” Öğretmenler Günü Mektup Yarışması Sonuçlandı
25.11.2020 12:47
0
A+
A-
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir nostaljiyi canlandırarak mektup yarışması düzenledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün öncülüğünde Kültür ve Turizm Dairesi Başkanlığı Kültür Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen ”Öğrenenden Bilene Öğretmenler Günü Mektup Yarışmasının kazananları belli oldu.

YARIŞMA İKİ FARKLI KATEGORİDE YAPILDI

Yarışmaya başvuranlar arasından seçilen 10 mektup değerlendirme sonucuna göre finale kalarak verilecek ödül için kıyasıya yarıştı. İlkokul ile Ortaokul ayrı kategoride Lise-Üniversite ayrı kategoride değerlendirilerek yarışmanın kazananları açıklandı.

İlkokul ile Ortaokul kategorisinde birinciliği Büşra Aslan elde ederken ikinci Abdülkadir Kırmızıtaş, üçüncü ise Hüseyin Uyanıkoğlu oldu. Lise- Üniversite kategorisinde yazdığı mektup ile birinci olan isim Hatice Ercan olurken, ikinci Derya Bulut üçüncü ise Ayşegül Özmen Evran oldu.

KAZANANLAR ALTIN İLE ÖDÜLLENDİRİLECEK

Çeşitli aşamalardan geçerek dereceye giren ve yarışmayı kazanan yarışmacılardan birinciye tam altın ikinciye yarım altın üçüncüye ise çeyrek altın hediye edilecek. Yarışmanın ödül töreni, 8 Aralık Salı günü 10.30’da yapılacaktır.

HABERLER  Ceylanpınar’da çocuklara trafik eğitimi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.