enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
33°C
Pazar Az Bulutlu
30°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Hafif Yağmurlu
22°C

Haliliye’de öğrencilere eğitim desteği

HALİLİYE’DE ÖĞRENCİLERE EĞİTİM DESTEĞİ

Haliliye’de öğrencilere eğitim desteği
14.12.2020 13:53
0
A+
A-

Haliliye’de, 8’inci sınıfta öğrenim gören 6 bin öğrenciye ‘kazanım değerlendirme fasikülü’ dağıtılacak.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın “Uzaktan eğitime, yakın destek” şiarıyla yürütülen çalışmalar kapsamında, ilçe genelindeki 8’inci sınıf öğrencilerine yönelik fasikül hazırlandı.

Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli öğretmenlerin hazırladığı konu anlatımlar ile Milli Eğitim Bakanlığının hazırladığı kazanım testlerinin bulunduğu Kazanım Değerlendirme Fasikülünün öğrencilere dağıtılması için Başkan Mehmet Canpolat, Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Vural ile bir araya geldi. Kitapların teslimini gerçekleştiren Canpolat, “Haliliye Belediyesi olarak İl Milli Eğitim ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile beraber ortaklaşa çalıştığımız bu pandemi sürecinde gençlerimize nasıl daha faydalı oluruz böylesi bir çalışma yaptık. Sekizinci sınıf öğrencilerimiz için milli eğitim ile birlikte bakanlığımızın müfredatı çerçevesinde sorular kitapçık haline getirildi.

Şu anda sekizinci sınıf 6 bin öğrencimize öğretmenler ve Haliliye Belediyesi aracılığıyla dağıtılacak. İnşallah geleceğe hazırlanan gençlerimiz bu fasiküllere ile daha iyi bir çalışma içerisine gireceklerdir.

Ben hususta çalışan ve hareken eden Belediye Başkan Yardımcımız Halil Kaya’ya, Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüze ve her zaman bizimle ortak hareket eden Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür ediyorum. Bu pandemi sürecini el ele verip aşacağız. Umarım gençlerimize faydalı olur” diye konuştu.

HABERLER  Akçakale'de 70 yıllık lise binası yerine yenisi inşa ediliyor
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.