enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5825
EURO
34,8367
ALTIN
2.417,68
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
33°C
Perşembe Az Bulutlu
33°C
Cuma Az Bulutlu
33°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
34°C

Şanlıurfa’da Otobüste bulduğu parayı yetkililere ulaştırdı

ŞOFÖR RAMAZAN BUZLUOĞLU OTOBÜSTE İÇERİSİNDE PARA OLAN CÜZDAN BULDU

Şanlıurfa’da Otobüste bulduğu parayı yetkililere ulaştırdı
18.12.2020 13:05
0
A+
A-

Şanlıurfa’da bir özel halk otobüsü şoförü, bir yolcunun otobüste düşürdüğü para dolu cüzdanı sahibine ulaştırılması için zabıta ekiplerine teslim etti. Otobüsün güvenlik kamerasını inceleyen ekipler, cüzdanı düşüren yolcuyu bulmaya çalışıyor.

Şanlıurfa’da bir yolcu, Sırrın Mahallesi ile Karaköprü hattındaki özel bir halk otobüsünde cüzdanı düşürdü. Yolcular indikten sonra koltukta oturan yaşlı bir adam, cüzdanı fark edip otobüs şoförü Ramazan Buzluoğlu’na teslim etti. Cüzdanı açan Buzluoğlu, içerisinde bir miktar para dışında herhangi bir kimlik ya da adres bilgisi olmadığını gördü. Cüzdanı yanına alan sürücü, özel halk otobüsü garajındaki sorumlulara bildirdi.

Zabıtaya teslim etti
Cüzdanda herhangi bir bilgi ya da adres olmadığı için zabıtaya haber verildi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Trafik Şube Müdürlüğü yetkilileri de cüzdanın şubeye getirilmesini istedi.

Özel halk otobüsü sorumlularıyla birlikte Trafik Şube Müdürlüğüne giden Ramazan Buzluoğlu, içerisindeki parayla birlikte cüzdanı tutanak karşılığı Zabıta Trafik Şube Müdürü Mehmet Satıcı’ya teslim etti.

Kamera kayıtları incelendi
Zabıta Trafik Şube Müdürlüğündeki görevliler, otobüsün kamera kayıtlarını inceleyerek cüzdanın sahibini belirlemeye çalıştı. Kamera kayıtlarında cüzdanın bulunduğu koltukta son olarak iki kadının oturduğunu tespit etti.
Cüzdanı yaşlı bir yolcunun bulup kendisine teslim ettiğini söyleyen şoför Ramazan Buzluoğlu,

”Şanlıurfa özel halk otobüsü şoförüyüm. Araçta bir miktar para bulundu, yolcu arkadaşlar bana verdi. Biz de gereken birimlere teslim ettik. İnşallah sahibini bulup teslim edeceğiz. Bu cüzdanın içerisinde kimlik falan yok, sadece bir miktar para var. Koltuğun üstündeydi, iki bayandı, aceleleri vardı, unutmuşlar.

Yaşlı bir amca bana verdi. Ben de gereken yerlere getirip teslim ettim. Aceleleri vardı, belliydi. Kameradan bakıp tespit de ettik. İnşallah bulup teslim edeceğiz” dedi.

HABERLER  Polis adayı genç kızlar Viranşehir’den Hatay’a uğurlandı

Paranın sahibine ulaşmaya çalışıyorlar
Şoförün yaptığı davranışın diğerlerine de örnek olmasını dileyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Trafik Şube Müdürü Mehmet Satıcı, “Özel halk otobüsü şoförü arkadaşımız dün bir bayanın parasını koltukta unutması sonucu bizimle irtibata geçti. Biz de araç kameralarından bayanın eşkalini belirledik.

Şoför arkadaşımız gelip tutanakla bulduğu yüklü miktarda parayı teslim etti. Cüzdanın içerisinde kimlik olmadığından kamera aracılığıyla tespit etmeye çalışıyoruz. İnşallah sizlerin de aracılığınızla bu bayan arkadaş bizlere ulaşır. Zabıta Daire Başkanlığıyla iletişime geçtiğinde parayı inşallah kendisine teslim edeceğiz. Şoför arkadaşımıza da bu duyarlı davranıştan dolayı teşekkür ediyoruz. İnşallah diğer arkadaşlara da örnek olur” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.