enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4242
EURO
34,4456
ALTIN
2.489,00
BIST
9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
28°C
Şanlıurfa
28°C
Açık
Çarşamba Parçalı Bulutlu
29°C
Perşembe Açık
28°C
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Açık
26°C

Karaköprü’de parklarda yeşillendirme çalışmaları

KARAKÖPRÜ’DE PARKLARDA YEŞİLLENDİRME ÇALIŞMALARI

Karaköprü’de parklarda yeşillendirme çalışmaları
22.12.2020 12:59
0
A+
A-

Karaköprü Belediyesi parklarda yeşillendirme çalışmalarını devam ettiriyor.

Karaköprü Belediyesi ilçedeki park ve yeşil alan sayısını artırıyor. Batıkent Mahallesinde yapılan park ve ağaçlandırma çalışmalarıyla mahalledeki park ihtiyacı karşılanırken, mahallelinin zaman geçirebileceği bir yeşil alan oluşturuldu.

Yemyeşil bir Karaköprü için çalıştıklarını söyleyen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, “Şanlıurfa’nın en fazla yeşil alana sahip olan ilçesi olarak park anlamında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 2020 yılı içerisinde ilçemize 13 yeni park kazandırdık.

Karaköprü’müzde kişi başına yaklaşık 10 m2 yeşil alan düşüyor. Hedefimiz önümüzdeki yıllarda daha fazla yeşil alanı ilçemize kazandırmaktır” dedi.

Batıkent mahallesinde yaşayan vatandaşların yeşil alan ve yaşam alanı ihtiyacının önemli bir kısmını karşılayacak olan parkın içerisinde çocuk oyun grupları, fitness grupları, kamelyalar bulunuyor.

HABERLER  Şanlıurfa’da kadınlar halı dokuyarak üretime katkı sağlıyor
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.