enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3505
EURO
35,1028
ALTIN
2.309,84
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
27°C

Vali Erin Suruç’ta kütüphane inşaatında incelemelerde bulundu

VALİ ERİN SURUÇ’TA KÜTÜPHANE İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Vali Erin Suruç’ta kütüphane inşaatında incelemelerde bulundu
30.12.2020 08:42
0
A+
A-

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Kültür ve Turizm Bakanlığı, valilik ve Suruç Belediyesi işbirliğinde yapımı devam eden kütüphane inşaatında incelemelerde bulundu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Şanlıurfa Valiliği ve Suruç Belediye Başkanlığı işbirliğinde yapımı devam eden kütüphane inşaatında incelemelerde bulunan Vali Erin, inşaatın son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı. İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünü de ziyaret eden Vali Erin daha sonra esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşlara korona virüs tedbirlerine riayet etmeleri, maske, mesafe ve temizlik tedbirlerinden taviz vermemeleri tavsiyesinde bulunan Erin, kendisine iletilen sorun ve talepleri anında yetkililere iletti. Sokaktan hurda ve kağıt toplayarak ailesinin geçimine katkıda bulunmaya çalışan bir çocukla sohbet eden Erin, babasının hasta olduğunu ve kendisinin de okula gitmeyerek iki yıldır sokaklarda çalıştığını belirten çocukla ilgilenilmesi için talimat verdi.

Akşam saatlerine kadar esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam eden Erin, Suruç Belediyesini ziyaretinin ardından ilçeden ayrıldı.

HABERLER  Karaköprü’de engelleri kaldıran merkez hizmete açıldı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.