enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5913
EURO
34,8085
ALTIN
2.496,76
BIST
9.456,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
26°C
Şanlıurfa
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
32°C

Davutoğlu Arapder genel başkanını kendine danışman yaptı

Türkiyeli Araplar Yardımlaşma ve Kültür Derneği (ARAPDER) Genel Başkanı Şükrü Kırboğa

Davutoğlu Arapder genel başkanını kendine danışman yaptı
01.01.2021 19:07
0
A+
A-
Türkiyeli Araplar Yardımlaşma ve Kültür Derneği (ARAPDER) Genel Başkanı Şükrü Kırboğa

Davutoğlu’nun Danışmanlığına Getirildi şükrü kirboga Davutoğlu’nun danışmanlığında getirildi

12-12-2019 tarihinde kurulan Gelecek Partisinde Kurucular Kurulu Üyesi olan Şükrü Kırboğa, Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun danışmanlığına getirildi.

Kırboğa, parti kurulduktan sonra Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetleri Politika İzleme Kurulu Başkan Yardımclığının yanında sosyal politikalardan sorumlu başkan yardımcılığını yürüttü.

Piktes öğretmenlerinin sorunları, göç personeli işçilerin sorunlarının sorun ve çözüm önerilerini,


mülteci ve MEB güvenlikçileri, Dicle AŞ’nın 6 ildeki hukuksuz uygulamaları, Doğu – Güneydoğu mevsimlik işçilerinin sorun ve çözüm önerilerinin raporlarını hazırlayarak aktif bir çalışma yürüten Şükrü Kırboğa, Mardin, Aksaray, Niğde, Kırşehir gibi illeri de ziyaret ederek çeşitli çalışmalarda bulundu.

Ankara il başkanlığının istifası üzerine Ankara il başkanlığında teşkilat çalışmasının yanında esnaf STK ve urfalı iş adamlarının ziyaretleri ile gündeme gelen Kırboğa, Gelecek Partisi 1. Olağan kongresinden sonra genel merkez yönetimine girmeyi başararak Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun danışmanlığına getirildi.

KİRBOGA’2010 yılında Türkiye’de gelişen demokratikleşme sürecine katkı sunmak ve Türkiye’de belli bir nüfus yoğunluğuna sahip olan Arap kökenli vatandaşları tek çatı altına toplamak amacıyla Türkiyeli Araplar Yardımlaşma ve Kültür Derneği’ni (ARAPDER) Kurdu. Halen bu derneğin Genel Başkanlığı’nı yürütmektedir.
Şükrü Kırboğa, yerel ve ulusal gazetelerde köşe yazarlığı yapmakta ve sosyal çalışmalarda aktif olarak yer almaktadır.
Şükrü Kırboğa, ileri düzeyde Arapça ve Rusça bilmektedir

Şükrü Kırboğa kimdir?


Şükrü Kırboğa, 01.01.1974 yılında Şanlıurfa doğumlu. ilk, orta tahsilini Şanlıurfa’da tamamladı.


1992-1993 yılları arasında Kazakistan Almatı şehrinde Rus dili ve Edebiyatı,


1993-1994 Kazakistan Almatı şehrinde Enerji Enstitüsü Bilgisayar Enformasyon Sistemleri,

HABERLER  Yeniden Refah Partisi yerel seçimlere kendi adaylarıyla girecek


1994-1999 Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği’ni bitirdi.


2001-2002 Kısa dönem Askerlik görevini yaptı.


Askerlik görevinden sonra 2001-2002 yılları arasında ŞUREDAŞ’da Yatırım ve Planlama Şefliğinde Elektrik Mühendisi olarak çalıştı.


2003-2008 yılında GÜCLÜ TRAFO LTD. ŞTİ’ni kurarak Genel Müdür sıfatı ile Plan Proje ve Taahhüt işlerini yaptı. 2005 yılında 17 ortaklı Nil Trafo AŞ’yi kurarak Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü sıfatı ile Trafo imalatı, pazarlama ve satışını gerçekleştirdi.


2010 yılında Türkiye’de gelişen demokratikleşme sürecine katkı sunmak ve Türkiye’de belli bir nüfus yoğunluğuna sahip olan Arap kökenli vatandaşları tek çatı altına toplamak amacıyla Türkiyeli Araplar Yardımlaşma ve Kültür Derneği’ni (ARAPDER) Kurdu.


Kırboğa, Gelecek Partisi kurulduktan sonra Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetleri Politika İzleme Kurulu Başkan Yardımclığının yanında sosyal politikalardan sorumlu başkan yardımcılığını yürüttü.

Piktes öğretmenlerinin sorunları, göç personeli işçilerin sorunlarının sorun ve çözüm önerilerini, mülteci ve MEB güvenlikçileri, Dicle AŞ’nın 6 ildeki hukuksuz uygulamaları, Doğu – Güneydoğu mevsimlik işçilerinin sorun ve çözüm önerilerinin raporlarını hazırlayarak aktif bir çalışma yürüten Şükrü Kırboğa, Mardin, Aksaray, Niğde, Kırşehir gibi illeri de ziyaret ederek çeşitli çalışmalarda bulundu.

Ankara il başkanlığının istifası üzerine Ankara il başkanlığında teşkilat çalışmasının yanında esnaf STK ve urfalı iş adamlarının ziyaretleri ile gündeme gelen Kırboğa, Gelecek Partisi 1. Olağan kongresinden sonra genel merkez yönetimine girmeyi başararak Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun danışmanlığına getirildi.
Şükrü Kırboğa, yerel ve ulusal gazetelerde köşe yazarlığı yapmakta ve sosyal çalışmalarda aktif olarak yer almaktadır. İleri düzeyde Arapça ve Rusça bilmektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.