enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4733
EURO
34,9494
ALTIN
2.436,73
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
34°C
Cumartesi Az Bulutlu
33°C
Pazar Az Bulutlu
33°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Şanlıurfa’da Yeni yıla girilirken görevi başındaki polisler unutulmadı

VATANDAŞTAN POLİSE KARANFİL

Şanlıurfa’da Yeni yıla girilirken görevi başındaki polisler unutulmadı
01.01.2021 12:25
0
A+
A-

Şanlıurfa’da yeni yılın ilk dakikalarında kent protokolü görevi başındaki polisleri ziyaret ederken vatandaşlar ise polise çorba ikram edip karanfil dağıttı.

Şanlıurfa’da yeni yeni yıla girilmesinin hemen ardından kent protokolü uygulama noktalarında görev yapan polisleri ziyaret etti. Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, beraberinde Göç İdaresi Genel Müdürü Savaş Ünlü, İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş ve İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Metin Düz ile birlikte uygulama noktalarını ziyaret edip görevi başındaki polis memurlarının yeni yılını kutladı. Vatandaşların da yeni yılını kutlayan Vali Erin, 2021 yılının herkese huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de uygulama noktasını ziyaret edip hem polislerin yeni yılını kutladı hem de tatlı ikram etti. Basın mensuplarına bir açıklama yapan Başkan Beyazgül, 2020 yıkının bir çok güçlük atlatıldıktan sonra geride bırakıldığını fakat 2021 yılının iyi olacağını umut ettiklerini dile getirdi.

Vatandaşlardan polislere çorba ve karanfil
Şanlıurfa’da bazı sivil toplum kuruluşları ile vatandaşlar da yeni yılda görevi başındaki polisleri unutmadı. Polislere çorba ikam edilerek karanfil hediye edildi.

HABERLER  Tarımın yüz akı TİGEM’de ayçiçeği hasadı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.