enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
26°C
Şanlıurfa
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
32°C

Yalçınkaya esnafla bir araya geldi

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya yılın son gününde esnafı ziyaret ederek öneri ve taleplerini dinledi.

Yalçınkaya esnafla bir araya geldi
02.01.2021 19:23
0
A+
A-
Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya yılın son gününde esnafı ziyaret ederek öneri ve taleplerini dinledi.


Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya esnafı ve vatandaşları da ihmal etmiyor. Sık sık sahaya inen Yalçınkaya yeni yıl öncesi de esnafı ziyaret etti. Hem esnafla buluştu, hem de vatandaşların görüşen, öneri ve taleplerini dinledi.


Ziyarete dair baktığı açıklamada yeni yıla dair de temennilerde bulunan Yalçınkaya, “Allah’tan temennimiz önümüzdeki yıl inşallah bu aşılarla beraber esnafımızın yüzü gülsün, güzel işler yapsın, bu felaket yılı inşallah hatıralarımızda kalsın. Gelecek yıl inşallah bütün hayrı ile bereketi ile gelir.

Yeni yılın esnafımıza buradaki kardeşlerimize inşallah güzel umutlar getirmesini, bu hastalığın Cenab-ı Hakk tarafından defedilmesini ve herkesin sağlık içinde işine dönmesini temenni ediyoruz” dedi.
Esnaf Reşit Remir de Yalçınkaya’ya ziyareti için teşekkür etti.

HABERLER  AK Parti Adayı Önen, Akçakale’de 5 bin kişiye hitap etti
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.